3, 4 en 5 november te Meerkerk

Geen Bike Motion in 2017? niet getreurd.

Graag nodigen we u uit voor onze 29e Wielershow op 3, 4 en 5 november aanstaande. In dorpshuis De Linde tonen we u de nieuwste 2018 modellen, vindt u de laatste productontwikkelingen en kunt u uw vragen stellen aan de vertegenwoordigers van onze merken.  Specialized, Giant, De Rosa, Eddy Merckx, Colnago, Ridley, Pinarello, Liv, Shimano, Mavic, Castelli, SKS en Sportsbalm staan met hun uitgebreide collectie op de Wielershow.

Wat kunt u verwachten?

De genoemde merken tonen de 2018-collectie. De allernieuwste snufjes op wielergebied zijn terug te vinden. Ridley toont bijvoorbeeld de nieuwste Noah Aero+ waar alle kabels zijn weggewerkt in het frame en Shimano presenteert de nieuwe Ultegra Di2 Disc groep. Verder de nieuwste ontwikkeling op 't gebied van kleding en accessoires. Ook kunt u het nieuwe binnentrainen ervaren met de trainers van Elite en Bkool.

A-merken

Wij werken alleen met de beste A-merken. Zij garanderen de nieuwste technieken, hoogstaande kwaliteit en de beste service. Productinnovaties zorgen ervoor dat onze prachtige hobby wielrennen steeds weer een unieke ervaring blijft.

We heten u graag welkom!

Het bezoeken van de Plieger Sport Wielershow is gratis, zowel de entree als het parkeren. Tijdens de Wielershow is de winkel de normale openingstijden geopend. In de winkel vindt u diverse Showaanbiedingen. We hopen u te mogen verwelkomen!

Openingstijden Wielershow
Vrijdag                 18:00 – 23:00 uur

Zaterdag             11:00 – 23:00 uur
Zondag                12:00 – 17:00 uur

Openingstijden Winkel (normaal)
Vrijdag                 9:00 – 18:00 en 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag             9:00 – 17:00 uur
Zondag                gesloten