Plieger Sport breidt bike fitting center verder uit; wielershow in dorpshuis

Arjan Sterk, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut, is met Plieger Sport een samenwerking aangegaan. Wie een uitgebreide, professionele fietsmeting wil, kan een afspraak maken. Het voordeel van deze meting is dat er door een bewegingsprofessional wordt gekeken wat de beste fietshouding is, en de daarbij behorende maten en afstellingen van de fiets. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend.

"Ben je een geoefend wedstrijdrijder, dan kun je er je voordeel mee doen doordat je met de beste houding zo min mogelijk energie verspilt: maximale efficiëntie. Maar ook voor mensen die graag willen fietsen, maar geremd worden door blessures, zoals bijvoorbeeld rugpijn of knieklachten, is een bike fitting een hele goede uitkomst. Sterk zorgt door middel van de beste afstellingen dat het geblesseerde gewricht de minste belasting krijgt. Zo wordt fietsen weer leuk!"

Naast de Bike Fitting biedt Sterk ook voedingsadvies en persoonlijke trainingsschema's.

Wielershow
Het weekend van 3 tot 5 november zijn belangstellenden van harte welkom om dorpshuis De Linde in Meerkerk om alle snufjes op het gebied van de wielersport te komen bekijken. Gave must-see's zijn de Giant met de nieuwe Giant Propel Disc en Ridley met de Noah SL+ Aero, beide fietsen met alle kabels intern; TUI Fietsvakantie reizen; Eddy Merckx met MyMerckx: je Merckx bestellen in je eigen kleur; Specialized met de compleet nieuwe Tarmac; Kask Helmets met een uitgebreid assortiment helmen; Pinarello met de nieuwe Dogma F10 Disc; De Rosa met de gloednieuwe Protos Disc; Colnago met de nieuwe Concept Disc aerofiets; LIV met de nieuwe Langma Advanced; Castelli met een prachtige collectie kleding; SKS met hun assortiment onderdelen en accessoires; en Shimano met de gloednieuwe Ultegra Di2 disc groep.

Verder de nieuwste ontwikkeling op 't gebied van kleding en accessoires. Ook kunt u het nieuwe binnentrainen ervaren met de trainers van Elite en Bkool.

Plieger Sport werkt alleen met de beste A-merken. Zij garanderen de nieuwste technieken, hoogstaande kwaliteit en de beste service. Productinnovaties zorgen ervoor dat onze prachtige hobby wielrennen steeds weer een unieke ervaring blijft.

Het bezoeken van de Plieger Sport Wielershow is gratis, zowel de entree als het parkeren. Tijdens de Wielershow is de winkel de normale openingstijden geopend. In de winkel staan diverse Showaanbiedingen.

Openingstijden Wielershow
Vrijdag 18:00 – 23:00 uur
Zaterdag 11:00 – 23:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Openingstijden Winkel in het pand aan de Gorinchemsestraat 78 in Meerkerk (normaal)
Vrijdag 9:00 – 18:00 en 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag 9:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

Bron "Het Kontakt"