Nieuws van Plieger Wielersport

Sram eTap AXS

SRAM eTAP AXS™  Nu bij ons in de winkel! Het verkennen van nieuwe limieten was nog nooit zo eenvoudig. Rijd sneller, verder, efficiënter met eTap AXS. Een uitermate bruikbaardere groepset voor de renners van vandaag
Lees meer

Gratis Ridley Customizer Actie!

Stel zelf je eigen Ridley samen met de gratis pure line customizer. Nu tijdelijk zonder meerprijs! 
Lees meer

It's you, only faster

Ben jij sneller dan wereldkampioen Peter Sagan? Met een Turbo fiets misschien wel... #itsyouonlyfaster Zelf de Turbo ervaren? Test hem bij ons!
Lees meer

Ontdek de nieuwe S-Works 7 schoenen en Evade II helm

Ontdek de nieuwe S-Works 7 schoenen en Evade II helm
Lees meer

DE ROSA TREDUECINQUE - TITANIO Een traditie van superioriteit

DE ROSA TREDUECINQUE - TITANIO   Een traditie van superioriteit Handgemaakt in Cusano Milanio
Lees meer

Fabio Jakobsen naar Quickstep

Fabio Jakobsen maakt zijn profdebuut bij Quick-Step. Hieronder een mooi interview.
Lees meer

Winnaar Tui exclusieve fietsvakantie

Gefeliciteerd Olaf Baeke!! Jij hebt de compleet verzorgde TUI fietsvakantie gewonnen!  Tijdens onze Wielershow kon je meedoen aan de prijsvraag hoeveel mensen er in totaal met de Team Lotto Jumbo meegaan met een training naar Spanje. Maar 3 mensen hadden het goede antwoord gegeven (55 personen), waaruit Olaf is getrokken als winnaar! Olaf is fervent fietser en lijkt het een mooie gelegenheid om met een van de jongens van Lotto Jumbo te fietsen. Er staat hem o.a. een georganiseerde tocht met Robert Gesink te wachten vanuit zijn woonplaats Gerona in Spanje. Olaf, we wensen je onwijs veel plezier! Geniet ervan!
Lees meer

Pinarello Nytro

Pinarello's elektrische racefiets. De Pinarello Nytro Pinarello heeft een hoogwaardig carbon e-racefiets gemaakt, met een frame wat wel wat weg heeft van de Dogma F10.Het is een mooie strakke fiets om te zien. De Pinarello Nytro heeft een motor van het Duitse Fazua aan boord.Die zit in de trapas verwerkt, met een accu in de onderbuis buis. Op het stuur zit de bediening.De fiets weegt 13 kilo en kan een maximale ondersteuning van 400 Watt leveren.Hiermee komt je ongeveer 60km ver. Er kunnen 28mm banden gemonteerd worden.Verder is het frame voorzien van steekassen en remschijven (160mm) Nu te zien in onze winkel!
Lees meer

Ridley Noah SL Disc Shimano Ultegra

De testfiets was afgemonteerd met een Shimano Ultegra disc groepset en een Edco Umbrial DB Carbon wielset. Deze week kregen we de Ridley Noah SL Disc mee om te testen. De Noah SL is een echte aero racefiets, met mooie gestroomlijnde vormen en een split voorvork die er voor zorgt dat er geen turbulentie rond de wielen ontstaat. Alles is ervoor gemaakt om zo snel mogelijk te gaan met zo min mogelijk inspanning.
Lees meer

Categorieën

Informatie

Merken

Block title

Visit our blog

Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.