Castelli Climbers 3.0 Jersey

SKU
castelli-climbers-3.0-jersey-380
Vanaf € 90,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

Castelli Climber's 3.0 fietsshirt

LICHT, DROOG EN SNEL

Een wedstrijd in de Alpen in juli is slechts voor een enkelen weggelegd, maar de producten die voortkomen uit hun ervaring zijn absoluut geweldig voor de rest van ons.

We hebben deze jersey samen met Team Ineos gemaakt voor de ontberingen tijdens professionele wedstrijden in warm weer en hoog in de bergen.

Het is zeer lichtgewicht en voorzien van open stoffen voor extra luchtstroom en snel drogen. En door hetzelfde patroon te gebruiken als de Aero Race Jersey, zorgen we ervoor dat je ook minimale luchtweerstand krijgt.

Ook als je deze zomer niet over de Galibier fietst, zal je niet alleen de zachte stretch en de goede pasvorm van deze trui zeker weten te waarderen, maar ook het feit dat hij je zelfs op de warmste dagen koel houdt.

Misschien doe je hetzelfde als de pro-renners en gebruik je hem op natte dagen omdat hij geen vocht opneemt. En je zal het zeker waarderen dat de stof op de rug meer dan 90 procent van de UV-stralen tegenhoudt.

• Naadconstructie en positionering van stof op basis van CFD Snelle koeling, lichtgewicht en aerodynamisch Schouderconstructie voor luchtstroom
• Flusso 3D-stof op de voorkant en mouw
• StradaPro 3D-achterkant voor ademend vermogen
• Stretchmouwen tot ellebooglengte met onbewerkte rand
• YKK® Vislon®-rits
• Het verlengde rugpand is de perfecte plek voor een zak, terwijl de jersey een goede pasvorm in de taille houdt

Specificaties

Specificaties
Frame type:HEREN