Ceramicspeed UFO drip all conditions 100ml

op voorraad
SKU
5711050114207
€ 23,80

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 2 additionele foto's

Aanvullende informatie

CeramicSpeed UFO Drip All Conditions

De Ceramicspeed UFO Drip All Conditions is een geavanceerde wax voor fietskettingen dat is ontworpen om optimale prestaties te leveren in alle weersomstandigheden.

De UFO Drip wax maakt gebruik van een unieke formule die keramische deeltjes bevat. Deze deeltjes verminderen de wrijving tussen de schakels van de ketting, waardoor de ketting soepeler kan draaien en de efficiëntie van de aandrijving wordt verbeterd. Dit resulteert in een betere overdracht van kracht van de trapbeweging naar het achterwiel, wat leidt tot sneller en efficiënter fietsen.

Wat deze wax onderscheidt, is dat het specifiek is ontwikkeld om te presteren onder verschillende weersomstandigheden. Of je nu fietst in droge, natte, modderige of stoffige omstandigheden, de UFO Drip wax blijft zijn smerende werking behouden en biedt duurzame bescherming voor je ketting. Dit verlengt de levensduur van de ketting en vermindert slijtage.

Het aanbrengen van de wax is eenvoudig. Het wordt geleverd in een handige druppelfles, waarmee je de wax nauwkeurig op de ketting kunt aanbrengen. Na het aanbrengen laat je de waxl even intrekken, waarna overtollig smeermiddel kan worden afgeveegd. Hierdoor blijft de ketting schoon en vrij van vuil en stof dat zich normaal gesproken aan smeermiddelen kan hechten.

Kortom, de Ceramicspeed UFO Drip All Conditions is een hoogwaardig smeermiddel dat de prestaties van je fietsketting optimaliseert en beschermt, ongeacht de weersomstandigheden waarin je fietst. Het zorgt voor soepel schakelen, verhoogde efficiëntie en een langere levensduur van de ketting, waardoor het een uitstekende keuze is voor veeleisende fietsers.


Kenmerken CeramicSpeed UFO Drip All Conditions:

  • Fles van 100 ml
  • Een juiste toepassing gaat 300 km / 180 mijl mee in over het algemeen droge en schone omstandigheden.
  • 8 ml, of een verschil van 8 gram in gewicht per coating
  • Niet-giftig en biologisch afbreekbaar