Het Amerikaanse bedrijf SRAM is opgericht in 1988 met de ontwikkeling van de fameuze Grip Shift. In de korte tijd dat SRAM actief is hebben ze met durf en innovatie een belangrijke plek veroverd in de fietsindustrie. Ondertussen heeft SRAM al meer dan 3000 werknemers. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk met een belangrijke service afdeling welke geprezen wordt als beste in de markt.

SRAM is een overkoepelend bedrijf voor Rockshox, Truvativ, Avid, Zipp en Quarq en biedt een volledig assortiment fietsonderdelen en accessoires. Bekendheid is o.a. verworven door innovaties als 1X aandrijfsystemen, Zipp Firecrest technologie, HydroR hydraulische remsystemen, WiFLi (compact crankstel in combinatie met 11-32 cassette), PowerLock ketting verbinding, DoubleTap schakelhendels en Exact Actuation voor een snelle en precieze overbrenging, die ‘game changing’ zijn voor de fietsindustrie.

Als SRAM specialist volgen wij jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties.

U kunt bij ons terecht voor vakkundig onderhoud van uw SRAM producten, voor professioneel advies en uitleg over de nieuwste SRAM innovaties.


Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.