Campagnolo Proshop

Professionaliteit, betrouwbaarheid, competentie, en advies: dit is wat je zult vinden wanneer u een CAMPAGNOLO PRO-SHOP bezoekt.

Wat zijn de Campagnolo Pro-Shops?
De Worldwide Pro-Shop Project is ontwikkeld om klanten te voorzien van consequent efficiënte service die altijd in de pas met de evolutie van de Campagnolo bereik als het groeit in de prestaties en technologie.

In dit perspectief, de menselijke bijdragen en ervaring zijn van essentieel belang om te zorgen voor een effectieve en uiterst professionele service aan klanten. Dit is de reden waarom de Pro-Shop personeel voortdurend worden bijgewerkt en in nauw contact met Campagnolo via opleidingen, technische updates, communicatie en informatie over de nieuwe producten en hun goed onderhoud.

De geselecteerde retailers, direct te herkennen aan de speciale raamsticker met een jaarlijkse stempel met de huidige geldigheid, vertegenwoordigen Campagnolo professionaliteit op lokaal niveau en geniet van een voorkeursbehandeling voor de afhandeling van aangiften onder garantie en voor het verwerven van reserveonderdelen.

Campagnolo EPS Dealer


De Campagnolo EPS-dealer is gespecialiseerd in elektronisch schakelen.

Wanneer er iets nieuws op de markt komt, is het belangrijk dat de mensen die er uiteindelijk mee aan de slag gaan voldoende op de hoogte zijn. Zeker bij zo'n ingrijpende ontwikkeling als elektronisch schakelen.

 

Daarom is ICC begin 2012 van start gegaan met het opleiden van Campagnolo EPS-dealers, speciaal geschoolde Campagnolo Pro Shops bij wie consumenten in Nederland en België terecht kunnen met al hun vragen over Electronic Power Shift (EPS).


Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.