Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen voor 2019? Kom naar de Plieger Sport Wielershow 2, 3 en 4 november!

 

Graag nodigen we u uit voor onze Wielershow in Dorpshuis De Linde. U vindt hier de nieuwste 2019 modellen, de laatste productontwikkelingen op wielergebied en kunt u uw vragen stellen aan de vertegenwoordigers van onze merken. Vraag bijvoorbeeld naar de laatste ontwikkelingen over schijfremmen, deze worden toegestaan in wedstrijden. Of bespreek de voordelen van tubeless rijden. Specialized, Giant, De Rosa, Eddy Merckx, Colnago, Ridley, Pinarello, Liv, Shimano, Pearl Izumi, Carbon Herstel, Ceramic Speed, Tui en Wahoo staan met hun uitgebreide collectie op de Wielershow.


Wat kunt u verwachten?
De genoemde merken tonen de 2019-collectie en de allernieuwste snufjes op wielergebied zijn terug te vinden, dus ook mountainbikes! Merckx komt met een compleet nieuwe restyle; Colnago showt de gloednieuwe C64 en Pearl Izumi toont de nieuwe 2019 kledingcollectie; maar ook de trainers en computertjes van Wahoo ontbreken niet. Carbon Herstel geeft meer informatie over het proces én je kunt naamstickers voor op je fiets laten maken.

A-merken

Wij werken alleen met de beste A-merken. Zij garanderen de nieuwste technieken, hoogstaande kwaliteit en de beste service. Productinnovaties zorgen ervoor dat onze prachtige hobby wielrennen steeds weer een unieke ervaring blijft.

 

We heten u graag welkom!

Het bezoeken van de Plieger Sport Wielershow is gratis, zowel de entree als het parkeren. Tijdens de Wielershow is de winkel de normale openingstijden geopend. Ook zijn er natuurlijk weer diverse Showaanbiedingen, zoals bijvoorbeeld speciale prijzen voor de Vision C35 wielen, banden en hoogwaardige Plieger Sport kleding. We hopen u te mogen verwelkomen!

Flyer Wielershow


Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.