Wie zijn wij

 

Bedrijfsfoto Plieger Sport

 

Onze winkel, Plieger Wielersport, is de perfecte plek voor elke wielerliefhebber. Of je nu net begint met fietsen of al een ervaren professional bent, wij staan voor je klaar. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat we voor elke klant een passend advies kunnen geven.

Onze collectie is uitermate gevarieerd. Van racefietsen tot ATB's, van gravelbikes tot baanfietsen, wij hebben het allemaal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of juist een tweedehands exemplaar, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij voeren uitlsuitend de beste merken, zoals De Rosa, Pinarello, Ridley, Giant, Colnago, Liv, Specialized, Eddy Merckx en Titici, in ons assortiment.

Maar bij Plieger Sport gaan we nog een stap verder dan alleen verkopen. Onze passie is het bouwen van jouw droomfiets. Wij nemen de tijd om je precies te ontdekken wat je zoekt en geven je een persoonlijk advies. Of je nu extra veel wil comfort wilt, of juist wilt gaan voor extra snelheid, wij zorgen dat jouw droomfiets op maat gemaakt wordt.

Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud van jouw fiets. Of het nu gaat om een kleine slag in je wiel of een uitgebreide beurt, wij hebben de kennis en de vaardigheden om je fiets weer in topconditie te krijgen.

Kom dus gerust eens langs bij Plieger Sport, en laat onze passie voor fietsen je inspireren.

 

Colnago Toonbank Kleding
Ridley Liv Shimano Service Center
     
     
     

 

 

Bikefitting Verzorging en Schoonmaak/smeringsmiddelen MTB
Helmen S-Works Schoenen