Giant Anthem 29er 1 GE

SKU
giant-anthem-29er-1-ge-heren-2019-442
Vanaf € 3.099,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Aanvullende informatie

Giant Anthem 29er 1 GE High Polish

OVERWIN TECHNISCH XC-TERREIN MET SNELHEID EN STABILITEIT. DEZE NIEUWE 29ER IS PERFECT VOOR XC-RACING, MARATHONS OF HELDHAFTIGE TRAIL-AVONTUREN.

Deze 29er heeft een ALUXX SL aluminium frameset met 90 mm achtervering en 100 mm voorvering. Het resultaat is snelheid, balans en controle op uitdagend technisch XC-terrein. Hij is geoptimaliseerd voor wielen met grotere diameters waarbij het verbeterde Maestro-veersysteem is afgestemd op het compactere achterframe. De geometrie biedt een sneller en wendbaarder stuurgedrag op zowel beklimmingen als afdalingen. De trunnion-mount demper geeft een soepel gevoel met een verbeterde trapefficiëntie. De Advanced Forged Composite bovenste rocker-arm is lichter en sterker dan de vorige aluminium versie. Daarnaast verhogen bredere Boost-naven de stijfheid van de wielen voor meer controle op ruiger XC-terrein.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
XC-EFFICIËNTIE:
ALUXX aluminium frameset is gebouwd met lichtgewicht materialen en heeft een agressieve geometrie voor sneller klimmen en accelereren.

29ER SPEED EN STABILITEIT:
Framegeometrie en vering zijn geoptimaliseerd voor 29 inch wielen en bieden een racewinnende combinatie van snelheid en stabiliteit op XC-terrein.

TRACTIE EN CONTROLE:
De updated Maestro Suspension met een Advanced Forged Composite rocker-arm en trunnion-mount demper zorgen voor soepele veerprestaties op XC-beklimmingen, in bochten en afdalingen.

Specificaties

Specificaties
Merk banden:GIANT
Wiel maat:29
Versnellingen:12
Model wielen:XCT 29
Model zadelpen:Giant Contact composite 27.2mm
Model versnellingsysteem achter:GX Eagle
Model voorvork:32 Float SC Performance Elite100mm FIT4
Model primair remsysteem achter:Level TL
Model remsysteem voor:Level TL
Model derailleur achter:GX Eagle
Model banden:XCT 29
Model crankset:Stylo 6k Eagle Dub
Merk remsysteem voor:SRAM
Merk wielen:GIANT
Merk versnellingsysteem achter:SRAM
Merk derailleur achter:SRAM
Merk crankset:TRUVATIV
Materiaal:ALUMINIUM
Frame type:HEREN