Giant Propel Advanced 1

SKU
giant-propel-advanced-1-heren-2019-406
Vanaf € 1.999,00 Normale prijs € 2.299,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Aanvullende informatie

Giant Propel Advanced 1 Carbon

DEZE BLIKSEMSNELLE AERODYNAMISCHE RACEFIETS MINIMALISEERT DE LUCHTWEERSTAND EN GEEFT JE ELK MOGELIJK VOORDEEL IN DE STRIJD TEGEN DE LUCHTWEERSTAND, MAAR DAT GAAT NIET TEN KOSTE VAN DE RIJKWALITEIT. HET LICHTGEWICHT COMPOSITE FRAME IS AFGESTEMD OP PERFECTE RIJEIGENSCHAPPEN, OF JE NU SPRINT, ACHTERVOLGT OF IN DE AANVAL GAAT.

Beproefde aerodynamische prestaties, scherp en toch stabiel stuurgedrag en een van de lichtste frames in zijn klasse. De Propel Advanced levert op elk vlak topprestaties en deze nieuwe versie is bovendien voorzien van een verbeterd velgremsysteem voor meer controle. De frameset is ontwikkeld met behulp van de Giant AeroSystem Shaping-technologie waarbij elke framebuis en framehoek is geoptimaliseerd voor minimale luchtweerstand. Het stijve en superlichte Advanced-grade composite frame heeft een nieuwe velgremtechnologie met lineaire remhoeven die in de frameset zijn geïntegreerd. Voor professionele raceprestaties en een ultiem aerodynamisch voordeel geeft de nieuwe Propel Advanced je de perfecte lead-out naar de finishlijn.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
GEÏNTEGREERDE AERODYNAMICA:
AeroSystem Shaping is het resultaat van uitvoerige CFD-analyses en dynamische windtunneltesten. Dat zorgt voor de beste aerodynamische prestaties vanuit elke aanstroomhoek. Een nieuwe afgekorte, elliptische vleugelvorm biedt de beste aerodynamische totaalprestatie.

TOTALE CONTROLE:
Nieuwe geïntegreerde velgremtechnologie biedt uitmuntende remkracht onder vrijwel alle omstandigheden. Het geïntegreerde Giant WheelSystem verbetert de controle nog verder dankzij een 65 mm hoge achtervelg en een iets lagere 42 mm voorvelg voor extra vertrouwen bij zijwind.

ONGEKENDE EFFICIËNTIE:
De frameset heeft een nieuwe geïntegreerde stuur/stuurpen en heeft de beste stijfheid/gewichtsverhouding in zijn klasse. Toegenomen framestijfheid zorgt ervoor dat de rijder met minder inspanning hogere snelheden kan bereiken en vasthouden.

Specificaties

Specificaties
Merk banden:GIANT
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model wielen:P-A2
Model zadelpen:Vector Composite
Model versnellingsysteem achter:DERAILLEUR
Model voorvork:Advanced-Grade Composite, Hybrid OverDrive Steere
Model primair remsysteem achter:SpeedControl
Model remsysteem voor:SpeedControl
Model banden:P-A2
Model crankset:Ultegra, 36/52
Merk remsysteem voor:GIANT
Merk wielen:GIANT
Merk shifters:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Merk crankset:SHIMANO
Materiaal:CARBON
Frame type:HEREN