Giant Stance E+ 0 Pro 29er

SKU
giant-stance-ep-0-pro-29er-heren-2021-442
Vanaf € 4.799,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 2 additionele foto's

Aanvullende informatie

Giant Stance E+ 0 Pro 29er 25km/h

Deze sportieve full-suspension E-bike is klaar voor het echte werk. Hij is voorzien van de nieuwe SyncDrive Pro motor en stabiele, licht rollende 29 inch wielen. Daarmee helpt de Stance-E+ Pro 29 rijders om uitdagend terrein ondersteund, maar gecontroleerd te overwinnen.
De nieuwe Stance E+ Pro 29 heeft een trail-vriendelijke geometrie en helpt beginnende en licht gevorderde rijders om maximaal te genieten van offroad e-biking. Zijn lichte, sterke en stijve ALUXX SL aluminium frame met FlexPoint veersysteem maakt met eenvoudiger om lastige afdalingen te rijden. Hij heeft 120 mm achtervering en 130 mm voorvering, plus uitgebalanceerde en soepel rijdende 29 inch wielen die veel vertrouwen geven. De nieuwe SyncDrive Pro motor levert 80 Nm koppel en biedt maximaal 360% ondersteuning die via de Giant E-bike app kan worden ingesteld. De Ride Control ONE geïntegreerde bedieningsknoppen op het stuur zorgen voor ergonomisch bedieningsgemak terwijl je met het EnergyPak 625 Wh accusysteem langer kunt rijden. En vanaf nu kun je ook sneller opladen met een nieuwe intelligente lader.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Sterke motorondersteuning:
De SyncDrive Pro motor met 80 Nm koppel en 360% instelbare ondersteuning helpt je om steile en ruige beklimmingen gemakkelijker op te rijden.

Soepel, vertrouwenwekkend rijgedrag:
Het ALUXX SL aluminium frame met 120 mm FlexPoint veersysteem en de grotere 29 inch wielen produceren een soepel, stabiel rijgedrag op technische trails.

Efficiënt:
625 Wh EnergyPak heeft het grootst mogelijke actieradius. Het geïntegreerde accupakket is eenvoudig oplaadbaar: tot 80% lading in 60 minuten dankzij de nieuwe 6A snellader.

Specificaties

Specificaties
Model accu:EnergyPak Smart Integrated 625Wh
Wiel maat:29
Versnellingen:12
Model versnellingsysteem achter:Deore XT, 1x12 speed
Model primair remsysteem achter:Deore XT, BR-M8120,
Model remsysteem voor:Deore XT, BR-M8120,
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Materiaal:ALUMINIUM
Frame type:HEREN