Giant TCR Advanced 1 Disc KOM

SKU
giant-tcr-advanced-1-disc-kom-heren-2020-406
Vanaf € 2.399,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 2 additionele foto's

Aanvullende informatie

Giant TCR Advanced 1 Disc-King of Mountain

Trainen, racen, tot de limiet gaan. Of je nu uit het peloton wilt ontsnappen of een nieuw PR wilt rijden, de lichtgewicht en efficiënte TCR Advanced Disc met geïntegreerde schijfremtechnologie biedt een totaalpakket aan prestatiemogelijkheden op de weg.

De TCR Advanced Disc heeft een Compact Road geometrie, is gebouwd met Advanced-grade composite framemateriaal en is het meest efficiënt in vergelijking met alle andere racefietsen in deze klasse. De Variant zadelpen voegt precies genoeg comfort toe om hem een uitgebalanceerd en racewaardig gevoel te geven op de weg. En met de geïntegreerde schijfremtechnologie inclusief flat-mounts en 12 mm steekassen in voor- en achterwiel, is het een racemachine die je in alle weersomstandigheden en terreincondities vooraan in de groep houdt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Race-efficiëntie op profniveau:
Met de hoogste bracketstijfheid/gewichtsverhouding van alle fietsen in zijn klasse is deze frameset ontwikkeld om de Giant professionals superieure klimeigenschappen, stijfheid voor de sprints en allround-capaciteiten te geven.

Totale controle:
Geïntegreerde schijfremmen bieden soepele remkracht en verfijnde modulatie voor extra controle in variabele weers- en terreinomstandigheden. Flat-mounts en steekassen verhogen de stijfheid en verbeteren de totale rijeigenschappen.

Snelheid en comfort:
De Variant composite zadelpen en het Giant WheelSystem met tubeless banden zorgen samen voor een soepel rijgedrag en lage rolweerstand.

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model versnellingsysteem achter:Ultegra R8020
Model primair remsysteem achter:Ultegra R8020
Model remsysteem voor:Ultegra R8020
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Materiaal:CARBON
Frame type:HEREN