Giant TCR Advanced Pro 0 Disc

SKU
giant-tcr-advanced-pro-0-disc-heren-2019-406

Aanvullende informatie

Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Metallic Blue

DEZE ONVERSLAANBARE ALLROUNDER IS LICHT, ULTRA-EFFICIËNT EN ALTIJD ONDER CONTROLE. VAN DE STEILSTE BEKLIMMINGEN TOT DE SNELSTE AFDALINGEN - IN ALLE OMSTANDIGHEDEN EN IN ELK WEERTYPE BRENGT DE TCR ADVANCED PRO DISC JE NAAR EEN HOGER PRESTATIENIVEAU.

De TCR Advanced Pro Disc geeft je de lichtgewicht prestaties om KOM's te scoren plus het vertrouwen om je grenzen te verlegen in moeilijke afdalingen. Deze veelzijdige machine is ontwikkeld voor elk type weg en heeft een Advanced-grade composite frame voorzien van flat-mount schijfrem-integratie in voor- en achterwiel. Met zijn beproefde Compact Road-geometrie en OverDrive 2 balhoofd heeft hij de beste stijfheid-gewichtsverhouding van alle racefietsen in zijn klasse. Voeg daar de efficiëntie en de soepelheid van de Variant-zadelpen aan toe en je krijgt race-waardige topprestaties die onverslaanbaar zijn.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
RACE-EFFICIËNTIE OP PROFNIVEAU:
Met de hoogste bracketstijfheid/gewichtsverhouding van alle fietsen in zijn klasse is deze frameset ontwikkeld om de Giant professionals superieure klimeigenschappen, stijfheid voor de sprints en allround-capaciteiten te geven.

TOTALE CONTROLE:
Geïntegreerde schijfremmen bieden soepele remkracht en verfijnde modulatie voor extra controle in variabele weers- en terreinomstandigheden. Flat-mounts en steekassen verhogen de stijfheid en verbeteren de totale rijeigenschappen.

SNELHEID EN COMFORT:
De Variant composite zadelpen en het Giant WheelSystem met tubeless banden zorgen samen voor een soepel rijgedrag en lage rolweerstand.

Specificaties

Specificaties
Merk banden:GIANT
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model wielen:SLR-1 42 Disc
Model zadelpen:Variant
Model versnellingsysteem achter:Ultegra Di2
Model voorvork:Advanced-Grade Composite
Model primair remsysteem achter:Ultegra
Model remsysteem voor:Ultegra
Model derailleur achter:Ultegra Di2
Model derailleur voor:Ultegra Di2
Model banden:SLR-1 42 Disc
Model crankset:Ultegra
Model casette:Ultegra
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk wielen:GIANT
Merk shifters:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Merk derailleur voor:SHIMANO
Merk derailleur achter:SHIMANO
Merk crankset:SHIMANO
Merk casette:SHIMANO
Materiaal:CARBON
Frame type:HEREN