Liv Langma Advanced SL

SKU
liv-langma-advanced-sl-dames-2019-406
Vanaf € 5.749,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

Liv Langma Advanced SL 1 Black

DEZE ULTRALICHTE RACEFIETS MET INNOVATIEVE AERO-KENMERKEN LEVERT DE SNELHEID EN HET AERODYNAMISCHE VOORDEEL VOOR ELKE RACE, KLIM OF TOERRIT.

De Langma is het geheime wapen om de ontsnapping te forceren. Uiterst fraai handgemaakt product voor zowel sterke klimsters en eerzuchtige racers als doorgewinterde rijdsters en gepassioneerde liefhebsters. De Langma is ontworpen voor langdurige inspanningen bergop en snelle sprints zodat je de steilste beklimmingen kunt bedwingen, krachtig over de vlakke stukken kunt koersen, technische afdalingen overwint en het peloton kunt verslaan! Deze fiets is een echte kameraad voor de vastberaden rijdster.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
LICHTGEWICHT:
Met een gewicht van slechts 1155 gram voor het Langma Advanced SL frame plus vork, is elke uitvoering van dit model een geducht wapen in de beklimmingen.

AERO-KENMERKEN:
De combinatie van innovatieve buisvormen en de Flux stuurpen snijden door de wind zonder dat het ten koste gaat van gewicht of stijfheid.

SPECIFIEKE STIJFHEID:
Liv heeft een stijf en toch comfortabel frame ontworpen met behulp van onderzoeksgegevens over lichaamsverhoudingen, kracht en spieractiviteit plus feedback van onze profrijdsters zodat de fiets bij elke klim, afdaling en demarrage volledig op jou is afgestemd.

WAAROM WE HAAR GEWELDIG VINDEN
De Langma Advanced SL is gebouwd met ons lichtste composite framemateriaal om jouw raceprestaties naar een hoger niveau te tillen. Het ultralichte frame is je bondgenoot op de steilste beklimmingen en de slanke framebuizen geven je een aerodynamisch voordeel. De onderbuis heeft een brede vierkante vorm ter hoogte van het PowerCore bottom bracket. Dat levert een extreem lichte constructie op zonder dat het ten koste gaat van de sterkte of bracketstijfheid van deze snelle racemachine. De Liv 3F-ontwerpfilosofie en de allernieuwste aerodynamische innovaties die zijn toegepast op dit compacte frameontwerp, geven deze wendbare en sterke fiets zowel in bergetappes als agressieve criteriums het beslissende voordeel. De Langma Advanced SL wordt nu aangeboden in een QOM-versie met een 34T-cassette en een compact crankstel zodat je de steile stukken op kunt vliegen en die felbegeerde titel kunt binnenhalen.

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model versnellingsysteem achter:Ultegra Di2
Model primair remsysteem achter:ONBEKEND
Merk remsysteem voor:ONBEKEND
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Materiaal:CARBON
Frame type:DAMES