Liv Thrive CoMax

SKU
liv-thrive-comax-dames-2019-406
Vanaf € 1.499,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

Liv Thrive CoMax 2 Disc Black/White

EEN LICHTE EN SNELLE RACEFIETS MET VLAK STUUR DIE ONTWORPEN IS VOOR FITNESS-MINDED VROUWEN. WERK AAN JE ZELFVERTROUWEN OP DE WEG EN WORD SNELLER FIT.

Maak plezier en behaal je fitness-doelen met de Thrive. Het vlakke stuur en de vertrouwenwekkende zitpositie zorgen voor comfort en een energiek gevoel. Veiligheid in de spits en op openbare wegen - schijfremmen, hoge wendbaarheid en lichtgewicht efficiëntie zorgen ervoor dat dit het favoriete speeltje is van de fitness-goeroe en de fietsforens.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
COMFORT:
Het schokabsorberende CoMax en het platte stuur zorgen voor prettig dagelijks woon-werkverkeer of ontspannen vrijetijdsritjes.

FUN EN FITNESS:
De efficiëntie van een lichtgewicht CoMax composite frame en de uitgebalanceerde geometrie combineren snelheid en stabiliteit tot een rijgedrag dat gewoon superleuk is.

CONTROLE:
De rechtop zitpositie, trapefficiëntie en krachtige schijfremmen zijn een perfecte combinatie voor comfortabel peddelen.

WAAROM WE HAAR GEWELDIG VINDEN
Deze racefiets met plat stuur - gebouwd met CoMax Composite-technologie - is licht, comfortabel en speciaal gebouwd voor vrouwen. De CoMax frametechnologie geeft haar een soepel rijcomfort op de weg door de trillingdempende eigenschappen van dit materiaal. De Thrive CoMax-geometrie koppelt de snelheid en efficiëntie van een racefiets aan een vertrouwd aanvoelende rechtop zitpositie.


Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:20
Model versnellingsysteem achter:tiagra
Model primair remsysteem achter:ONBEKEND
Merk remsysteem voor:ONBEKEND
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Materiaal:CARBON
Frame type:DAMES