De Rosa

De Rosa

De Rosa is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van high-end racefietsen in Europa. De fietsen zijn bekend om hun precisie, stijfheid en aerodynamica. De Rosa wordt vaak beschouwd als een van de beste fietsmerken ter wereld, en wordt vaak gekozen door professionele renners en serieuze amateurs.

De Rosa heeft een brede range van fietsmodellen, waaronder de Icon, de SK Pininfarina, de Merak en de Anima. Deze modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, carbon en titanium, en zijn ontworpen voor prestaties en snelheid.

In de loop der jaren heeft De Rosa vele prijzen en onderscheidingen gewonnen voor hun innovatie en design. Het bedrijf staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en hun streven naar perfectie, en dit is terug te zien in elke fiets die ze produceren.

De Rosa viert in 2023 hun 70 jarige bestaan.

Wij hebben als premium dealer, een grote selectie van De Rosa fietsmodellen beschikbaar en weten alle ins en outs van alle De Rosa fietsen. Kom gerust eens langs voor een uitstekend advies om jouw ultieme De Rosa samen te stellen.

De Rosa winkel
De Rosa special De Rosa windtunnel De Rosa windtunnel
De Rosa familie

De historie begint vanuit het hedendaagse De Rosa, omdat “het boek van het leven altijd open ligt in de middelste pagina’s en het einde, in feite, altijd een nieuw begin heeft”. Zo begint het verhaal van het Milanese bedrijf, dat al 60 jaar fietsen bouwt, met de woorden van oprichter Ugo de Rosa. “Het kan voorkomen dat de herinneringen van 50 jaar het heden konden vervangen, maar wat wij doen is veel meer dan wat ik deed: ik denk dat zelfs vandaag de dag de fiets kan worden verbeterd … er is nog steeds veel om de toekomst te vormen”.