Pinarello

Pinarello Racefiets

Ervaar de luxe van het Italiaanse wielrennen

Kijk niet verder dan een Pinarello racefiets om de beste Italiaanse fietservaring te ervaren met maximale prestaties op de weg. Geniet van ongelooflijk comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie tijdens het fietsen met deze innovatieve fietsen die de industrie opnieuw heeft gedefinieerd.

Het is de perfecte keuze voor elke fietsliefhebber.
Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, de Pinarello racefiets biedt voor ieder wat wils. Met zijn lichtgewicht frame en innovatieve ontwerp is de Pinarello racefiets perfect voor wie betrouwbare prestaties op de weg wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van alles wat een Italiaanse fietservaring te bieden heeft. Met top-of-the-line uitrusting en onderdelen kan elke fietser van elk niveau zijn perfecte fiets vinden.

Het ontstaan van Pinarello

In 1952 startte Giovanni Pinarello zijn eigen fietsen merk in het Italiaanse Treviso. Giovanni Pinarello was tot het moment dat hij zijn eigen fietsen merk oprichtte actief als proffesioneel wielrenner.

Tot 2004 was Pinarello vooral bekend om zijn stalen en aluminium frame's. Na 2004 ontwikkelde Pinarello zich als trendsetter in de wielrennerij. Pinarello is de afgelopen jaren mede verantwoordelijk voor het design van de race frame's in het algemeen.

Het merk Pinarello heeft met Miguel Indurain, Chris Froom en Sir Bradley Wiggins meerdere Tour de Franse overwinningen op zijn naam staan.

De laatste jaren fungeert Pinarello als hofleverancier van het Engelse SKY pro-tour team. Door de wetenschappelijke benadering van dit team zijn er een aantal technische hoogstandjes ontwikkeld. Niet alleen het design maar ook de aërodynamica en het rijgedrag van Pinarello racefietsen zijn van uitzonderlijke klasse.

Om u verder hiervan te overtuigen raden wij u aan om onze winkel te bezoeken om deze Italiaanse schoonheid te bewonderen.

Pinarello
Giovanni Pinarello Pinarello gele trui