Mio Fietsnavigatie Cyclo 605HC Uitbreiden

Mio Fietsnavigatie Cyclo 605HC

Mio

MIO5262N5630001

Nieuw

Mio Fietsnavigatie Cyclo 605HC

 

De Mio 605 GPS is ideaal als je gaat fietsen, of je nou een flinke trainingsrit wilt rijden of gewoon lekker recreatief een rondje wil maken. Deze fietscomputer is voorzien van Wifi waardoor je draadloos direct jouw route kan synchroniseren met je app. Deze GPS heeft tal van handige functies en is super gebruiksvriendelijk. De meegeleverde cadans en hartslagsensor brengen al jou gegevens perfect in kaart. Zo ondersteund hij Strava live segmenten, ontvang je sociale berichten door je telefoon te koppelen, connect je hem met je Di2 en bezit hij de suprise me functie. De GPS beschikt over een Anti Glace scherm zodat je geen last hebt van schitteringen en je te allen tijde het scherm goed af kan lezen. Met maar liefst 38 voor geïnstalleerde Europese landen is er altijd wel een stukje onontdekt fietspad dat jij nog niet gereden hebt!

Meer details

€ 449,99

incl. BTW

05dbb87d3a2cfa872b9bfe23ed8827d5.jpg
dc7703f2a462fab60df4713a54559fab.jpg
eae185008724e065a4a5ebd0c49c033f.jpg

Uw Race en MTB Specialist

Vakkundig advies en maatwerk

Voor 16 uur besteld zelfde dag verzonden

Gratis verzenden vanaf € 75,- 

Mio Fietsnavigatie Cyclo 605HC

 

Geef uzelf een voorsprong

 

De nieuwe norm voor fietsen

Elke keer dat u op de fiets stapt, is een kans om beter te worden. Of u nu buiten of binnen fietst, op de baan of gewoon op de weg, een persoonlijk record nastreeft of tegen anderen racet; met de Cyclo 605 HC zijn de mogelijkheden grenzeloos. Alles wat u nodig hebt om uw prestaties te verbeteren en uzelf te motiveren, en dat alles in één stijlvol ontwerp.

 

Verkennen of strijden om de eerste plaats

Pep uw trainingsritten op door nieuwe plekken te verkennen. Fiets etappes uit de Ronde van Frankrijk. Beklim een pas in de Alpen. Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur updatebaar is, tilt u uw fietsprestaties letterlijk tot nieuwe hoogten.

Voor wie graag nieuwe plekken verkent, is er de unieke ‘Surprise-Me™’-functie. Deze laat u kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming.

 

Ongeëvenaarde prestaties

Of u nu midden in het wedstrijdseizoen zit of in de winter binnen aan het trainen bent, met Cyclo kunt u uw statistieken controleren en bijhouden zodat u alles uit elke rit kunt halen.

Geen gedoe meer met spaakmagneten en extra werk bij het installeren van sensoren op uw trappers en frame. De Cyclo heeft magneetloze ANT+ snelheids- en cadanssensoren die u heel eenvoudig kunt installeren. Bevestig de sensoren aan de wielnaaf en rondom de zadelpen.

Verder is er ook een ANT+-hartslagmonitor om uw optimale vorm te bereiken. Als u binnen traint, kunnen de ANT+-sensoren (FE-C) worden verbonden met compatibele trainers en kunt u de gewenste baanweerstand aanpassen en controleren.

Dankzij de wifiverbinding kunt u routes en gegevens synchroniseren met uw MioShare-account zonder verbinding te hoeven maken met een pc. Ontvang onderweg groepsberichten op uw scherm vanuit social media apps (WhatsApp, Twitter en Facebook) via een geïntegreerde Bluetooth™-verbinding met uw smartphone.

De Cyclo 605 HC werkt perfect onder alle weersomstandigheden. Het platte 4-inch aanraakscherm met anti-glare geeft tijdens de rit duidelijk kaarten, aanwijzingen en statistieken weer. IPX7-waterdicht bij zware regenval.

Maak verbinding met MioShare en synchroniseer uw ritten rechtstreeks met Strava™ om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Strava-segmenten, geschikt voor binnen- en buitentrainingen.

 

Geavanceerd, maar toch eenvoudig

De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten op uw fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijgt u alle prestatiegegevens en statistieken die u nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.

Ongekend eenvoudige installatie en gebruik van een high-performance fietsnavigatie. De kaarten zijn vooraf ingeladen en het apparaat is direct klaar voor gebruik. U hoeft alleen de sensoren te plaatsen, de accu op te laden en op pad te gaan.

 

Kenmerken

4” plat, bij zonlicht leesbaar aanraakscherm met anti-glare

Hardware met 3 knoppen voor aan/uit, lap functie en start opname function, start recording

Fiets- en wegenkaarten reeds geïnstalleerd

Strava Live Segmenten compatibel

Groepsberichten van sociale app

TypeMio Fietsnavigatie Cyclo 605HC
Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.