Odlo Onderkleding Performance Light Lange Mouw

SKU
odlo-onderkleding-performance-light-lange-mouw-463
Vanaf € 65,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 7 additionele foto's

Aanvullende informatie

Odlo Onderkleding Performance Light Lange Mouw Black

Of je nu aan het sneeuwschoenwandelen bent door hoge sneeuw of zomers op een stoffig pad fietst, presterende atleten hebben technisch ondergoed nodig dat tegen dit alles bestand is.

Onze nieuwe, verbeterde Performance Light-collectie biedt wat je nodig hebt. Deze lichtgewicht top met lange mouwen en ronde hals voor heren heeft naadloze geïntegreerde ventilatiezones voor maximale vochtregulatie.

Hij is ontworpen om snel vocht af te voeren van belangrijke plekken, zodat je koel en droog blijft, hoe hard je lichaam ook aan het werk is.

De editie van dit seizoen laat zien dat ODLO's focus op innovatie resultaat heeft. Het ademend vermogen is met 20% verbeterd, zodat je net dat beetje verder kunt gaan.

Naast een ongelofelijk ademend vermogen biedt de Performance Light-top met ronde hals dankzij de geavanceerde naadloze constructie ook ongelofelijke stretch en comfort.

Vochtregulatie, bewegingsvrijheid en comfort op de huid: dit zijn de drie factoren die bepalen of sportondergoed goed is. De Performance Light blinkt in allemaal uit.

• Hoogwaardig sportondergoed met naadloze geïntegreerde ventilatiezones voor het hele jaar door
• 20% meer ademend vermogen
• Uitstekende bewegingsvrijheid voor intensieve activiteiten