Ridley Kanzo-E

SKU
ridley-kanzo-e-2020-406
Vanaf € 3.999,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 11 additionele foto's

Aanvullende informatie

Ridley Kanzo-E Ultegra


Over het Kanzo gamma
Gravel maakt een flinke opmars in de wielerwereld en terecht! Bestaat er een mooiere combinatie dan ‘ontdekken’ en ‘fietsen’? Volgens ons niet. Met een gravelfiets kan je elk terein, op jouw eigen tempo, de baas.

Over de Kanzoe
Maal kilometers over godvergeten baantjes of trek door weides en bossen. Alles kan met een gravelfiets. En daar voegen we nu het genot van elektrische ondersteuning aan toe. Met de KanzoE word je actief en intelligent ondersteunt dankzij het Fazua Evation systeem. Daarmee sluit Ridley een partnership met een van de drie grootste spelers op de e-race bike markt.

Met de KanzoE merk je onze jarenlange ervaring in het gravel segment. Een langere wielbasis voel een stabiel gevoel, zelfs op de moeilijkste paden. 42mm banden clearance waardoor jouw bandenopties eindeloos zijn. Fazua Evation is een erg licht systeem, 4,6kg voor batterij en motor tezamen, maar is tegelijk ontzettend intelligent. Het voelt wanneer je meer ondersteuning nodig hebt en zal je dan ook gradueel beter ondersteunen. Met een motor van 250 W en een batterij van 252Wh ben je zeker van 50km ondersteuning. De Fazua kan je zelfs een boost geven tot 400W extra, perfect om zelfs de zwaarste hellingen te overwinnen. Met 60NM torque krijg je ook een optimale ondersteuning bij het optrekken na elke bocht of aan kruispunten.

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model versnellingsysteem achter:Ultegra R8020
Model primair remsysteem achter:Ultegra R8020
Model remsysteem voor:Ultegra R8020
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Frame type:Uni