Ridley Sablo FS C X01 Eagle

SKU
ridley-sablo-fs-c-x01-eagle-.-455
Vanaf € 2.999,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 4 additionele foto's

Aanvullende informatie

Ridley Sablo Full Suspension

De Sablo is Ridley’s full suspension mountainbike, geliefd door renners die kiezen voor epische tochten over heel de wereld in meerdaagse rittenkoersen en lange marathons. Deze fiets zal je gedurende de hele rit comfort bieden en je vermoeidheid uitstellen tijdens die lange uren in het zadel.

Dankzij de Enduro LLU Max lagers en de uniek voor dit frame ontwikkelde Fox Factory Racing achterdemper zal deze fiets je technische capaciteiten en snelheid verbeteren. De Boost 148 steekassen verhogen de stijfheid en duurzaamheid van de wielen en optimaliseren de bandenspeling. De superkorte liggende achtervork (met beschermplaat tegen ‘chain suck’) zorgt voor snelheid in de klim en maakt de fiets klaar voor XC. Voor de meest technische terreinen is ook een optie voor een remote dropper post (met interne kabelgeleiding) voorzien.

Het linkage systeem minimaliseert de trapweerstand, waardoor elke pedaalslag wordt omgezet in voorwaartse snelheid. Voor snelle, vlotte omlopen kan je de voor- en achtervering locken met een Remote Lockout met interne kabelgeleiding.

• Full Carbon frameset
• Sram X01 Eagle 12v groepset
• DT-Swiss wielset
• Fox 32 voorvork
• Maat M

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:29
Model versnellingsysteem achter:X01 Eagle
Model primair remsysteem achter:X01 Eagle
Model remsysteem voor:X01 Eagle
Merk remsysteem voor:SRAM
Merk versnellingsysteem achter:SRAM X01
Frame type:Uni