Specialized Atlas Xc Pro Short

SKU
specialized-atlas-xc-pro-short-381
Vanaf € 119,90

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Aanvullende informatie

Specialized Atlas Xc Pro Short Carb

De Specialized Atlas Xc Pro fietsbroek is de ideale enduro fietsbroek. Het geweven VaporRize materiaal is behandeld zodat het waterafstotend is, daarnaast behoudt het zijn duurzaamheid, elasticiteit en lichte gewicht.

De uitneembare liner met Body Geometry Mountain zeem is licht en ademend en helpt bovendien om effectief de druk te verlichten en de doorbloeding te stimuleren. Verder heeft de Specialized Enduro Pro Short fietbroek bretels zodat de broek goed op zijn plek blijft en niet verschuift tijdens het fietsen.

Twee zakken met ritssluitng bieden een handige en veilige opslagruimte voor waardevolle spullen. Met de SWAT ritsluiting aan de zijkant van de broek kan je makkelijk de zakjes bereiken om snel je spullen te pakken.

Strategisch geplaatste lasergeperforeerde ventilatie zorgt voor geavanceerde ventilatiepunten die zorgen voor verkoeling. Daarnaast zorgt het voor de verbetering van de duurzaamheid van het materiaal.

Verstelbare lipjes aan de zijkant van de broek maken het mogelijk om de pasvorm makkelijk aan te passen.

Het Deflect UV 50+ materiaal beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.

De fietsbroek valt net boven de knie zodat je veel bewegingsvrijheid hebt rond de knieen en niet belemerd wordt als je op de pedalen gaat staan.