Specialized Dolce Sport

SKU
specialized-dolce-sport-2019-406
Vanaf € 1.049,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 2 additionele foto's

Aanvullende informatie

De Dolce Sport is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en een heerlijk rijdend premium aluminium frame, is de Dolce de perfecte fiets om jou met nog meer vertrouwen te laten rijden.

Om ervoor te zorgen dat al jouw energie zo efficiënt mogelijk aan het wegoppervlakte wordt doorgegeven, hebben we Dolce voorzien van een A1 Premium Aluminium frame met onze Women‘s Endurance Geometry. Hierdoor rijdt je comfortabel over elk soort terrein en is het makkelijker om bij een stop je voet aan de grond te zetten.

Voor de afmontage hebben we gekozen voor betrouwbare Sora shifters, stevige Axis Sport wielen en gripvaste Espoir Sport 25mm banden. Uiteraard hebben we elk facet van de fiets specifiek aangepast op jouw lichaam; van de stuurbreedte en crankarmlengte tot aan het befaamde Body Geometry Myth Expert zadel.

Stevig en betrouwbaar A1 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets.
Wendbare en snel reagerende FACT carbon voorvork met Zertz inserts om oneffenheden vanuit het asfalt weg te filteren.
De Shimano Sora 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.

Specificaties

Specificaties
Frame type:Uni