Specialized Epic Expert Carbon 20

SKU
specialized-epic-expert-carbon-20-2020-442
Vanaf € 5.499,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 5 additionele foto's

Aanvullende informatie

Specialized Epic Expert Carbon 20

Een lichtgewicht carbon frame? Check. Toonaangevende veringstechnologie? Oh yeah. Klaar om te racen? Je weet het. De Epic expert is niet alleen klaar om te schitteren in races, maar is ook perfect om lekker in je vrije tijd mee te gaan fietsen.

SNELHEID START HIER

Met meer wereldkampioenschappen en Olympische medailles dan iemand kan tellen, is de Epic echt de snelste cross-country fiets ter wereld. Snel en vlak, ruig en technisch - ongeacht het parcours, de ultralichte en efficiënte Epic brengt de overwinning naar huis.

HARDTAIL EFFICIËNT. FULL-SUSPENSION CONTROLE

Suspension moet je altijd sneller maken - nooit vertragen. Onze ingenieuze, met Brain uitgeruste systemen houden de Epic stevig wanneer het parcours soepel is en laat je fiets vervolgens automatisch veren zodra de banden stenen en wortels aanraken.

• Gemaakt om te racen, carbon frame en ingenieuze Brain-suspension - niets is sneller.
• Lichtgewicht, met Brain uitgeruste RockShox SID-vork - stevig tijdens sprints, veert op ruig terrein.
• SRAM GX Eagle componenten tackelen de steilste klimmetjes.


• Het volledige FACT 11m carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.
• Maak kennis met de Brain 2.0. We hebben de nieuwste generatie Brain-schokdemper dichter bij de as gemonteerd, waardoor hij sneller reageert op de kleinste hobbels. We hebben ook de olieturbulentie verminderd voor consistente prestaties van de demper, ongeacht hoe groot en snel de schokken zijn. De slimste demper ter wereld is nog slimmer geworden.
• De op maat gemaakte BrainShock RockShox SID-vork van deze Epic is slim - stevig tijdens sprints, veert op ruig terrein – zonder een hendel om te zetten.
• De SRAM GX Eagle-aandrijving met 12 versnellingen biedt u alle benodigde versnellingen om de grootste en steilste hellingen aan te kunnen - in een eenvoudige, nauwkeurige en duurzame verpakking. Vaarwel, voorderailleurs. We hebben je niet meer nodig.
• Handgespaakte Roval Control Carbon wielset met 25mm interne velgbreedte.

Specificaties

Specificaties
Versnellingen:12
Model versnellingsysteem achter:GX Eagle
Model primair remsysteem achter:Level TL
Model remsysteem voor:Level TL
Merk remsysteem voor:SRAM
Merk versnellingsysteem achter:SRAM
Frame type:Uni