Specialized Levo Men 29 Nb

SKU
specialized-levo-men-29-nb-2019-442
Vanaf € 4.599,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Aanvullende informatie

Specialized Levo 29

Plezier. Het is een gevoel waar we altijd naar op zoek zijn, en er is geen betere manier om het te bereiken dan via een mooie rit over singletrack. Maar of het nu gaat om gebrek aan tijd, motivatie of een blessure - te veel mensen komen er nauwelijks aan toe, en dat maakte ons verdrietig. We hebben echter een oplossing: De geheel nieuwe Turbo Levo. Hij rijdt net als een moderne trailfiets, en geeft je het vermogen om meer trails te rijden tegen een prijs die je niet berooid achterlaat.

• Het compleet opnieuw ontworpen aluminium Levo-frame heeft een M5 aluminium voor- en achterzijde, een asymmetrisch ontwerp en is voorzien van onze 29 Trail Geometry. Daar hebben we de kinematica van het frame ook geperfectioneerd. Kabelroutering is volledig intern, inclusief die van de Command Post IR, terwijl de batterij volledig in de onderbuis is geïntegreerd. De minimalistische motor is bovendien op een stevigere, lichtere manier in het frame gemonteerd.

• De custom Turbo 2.1 Rx Trail-tuned motor is 15% kleiner en 11% lichter dan zijn voorganger. De aandrijving beschikt over een breed scala aan unieke functies, zoals onmiddelijke ondersteuning, uitstekend hittemanagement, een dubbel freewheel ontwerp en geruisloze, soepele en consistente krachtoverbrenging. Onze custom motor is een van de enige motoren op de markt die direct reageert op jouw pedaalslag, zodat je meteen vermogen krijgt wanneer je daar om vraagt.

• De nieuwe Specialized M2 batterij biedt 500Wh aan capaciteit, is naadloos geïntegreerd in het frame en laat zich eenvoudig verwijderen.

Specificaties

Specificaties
Versnellingen:11
Model versnellingsysteem achter:NX
Model primair remsysteem achter:Level T
Model remsysteem voor:Level T
Merk remsysteem voor:SRAM
Merk versnellingsysteem achter:SRAM
Frame type:Uni