Specialized Rh Men Expert 29

SKU
specialized-rh-men-expert-29-2019-442
Vanaf € 929,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 3 additionele foto's

Aanvullende informatie

Specialized Rockhopper Expert 29 Zwart

De Rockhopper Expert is de perfecte fiets om kennis te maken met het cross-country mountainbiken. We hebben de fiets zo licht, duurzaam en veelzijdig mogelijk gemaakt, zodat jij meer plezier op de trails kunt beleven.

Het begint allemaal met ons nieuwe A1 SL Aluminium frame. De geoptimaliseerde buisvormen besparen gewicht en komen bovendien de looks enorm ten goede. Om een nog cleanere look te bereiken, hebben we de nieuwe Rockhopper bovendien voorzien van interne kabelgeleiding. Dankzij onze geraffineerde Sport XC 29 geometrie vlieg je vol vertrouwen de trails op en af.

Deze Rockhopper is voorzien van een no-nonsense afmontage, met een volledige Shimano aandrijflijn, betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen, gripvaste Ground Control banden en een SR Suntour XCR-Air voorvork.

Het frame is opgebouwd uit lichtgewicht A1 SL Aluminium om een duurzaam en comfortabel platform te combineren, voorzien van onze bekroonde XC Sport 29 Geometry. Dit samen maakt een fiets die zeer veelzijdig is en met hetzelfde gemak klimt als daalt.
Custom SR Suntour XCR-air voorvork met 80/100 mm (maatspecifieke) veerweg.
Duurzaam Shimano Deore achterderailleur voor betrouwbare schakelprestaties.

Specificaties

Specificaties
Frame type:Uni