Specialized Roubaix Comp UI2 Disc 20

SKU
specialized-roubaix-comp-ui2-disc-20-2020-406
Vanaf € 4.799,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 9 additionele foto's

Aanvullende informatie

Specialized Roubaix Comp UI2 Disc

Met zes overwinningen in Parijs-Roubaix, heeft onze Roubaix de slogan Smoother is Faster versterkt. Tot op heden was de fiets alleen smooth door een aantal compromissen. Maar nu niet meer. De geheel nieuwe Roubaix biedt nu compliance door de introductie van de radicaal vernieuwde Future Shock 1.5 die je meer controle geeft op ruwe wegen, een nieuwe Pave zadelpen die zorgt voor de meest gebalanceerde Roubaix ooit en aerodynamica die gelijk is aan de Tarmac. Ook konden we de fiets een stuk lichter maken, en heeft elke fiets dezelfde prestaties door het Rider-First Engineered™ principe. Is de fiets nog steeds comfortabel? Jazeker, maar noem het geen comfort fiets. Presteren was de belangrijkste reden om deze fiets te produceren. Dit is de nieuwe Roubaix!

Deze Roubaix Comp biedt een enorme meerwaarde, maar net als het frame zelf, komt deze waarde niet met compromissen. We hebben de fiets voorzien van Shimano's Ultegra Di2 vanwege het snelle schakelen en de krachtige hydraulische schijfremmen, evenals soepele en stevige DT R470 Disc wielen, de geheel nieuwe S-Works Pave zadelpen, 28 mm Turbo Pro banden en het Power Comp-zadel.

• Het nieuwe frame biedt compliance zonder compromissen door de perfecte combinatie van aerodynamica, een lichtgewicht frame door een FACT 10r carbon lay-up en Rider-First Engineering™. Het frame is net zo aerodynamisch als de Tarmac SL6. Daarnaast hebben we flink wat gewicht kunnen besparen, en om je echt goed voor te kunnen bereiden voor de Hel van het Noorden is het mogelijk om tot 33 mm banden te monteren.
• We hebben een nieuw zadelpen ontwikkeld, de S-Works Pave. Zonder extra gewicht. Het heeft hetzelfde D-vormige ontwerp als de Tarmac, en een extra flex in het bovenste gedeelte.
• Met 20mm veerweg biedt de Future Shock 1.5 niet alleen meer comfort, het vermindert ook vermoeidheid en verhoogt de snelheid over ruw terrein. De nieuwe Smooth Boot verbetert ondertussen de esthetiek, zodat je een strakke overgang ziet van de balhoofdbuis naar de stuurpen.

Specificaties

Specificaties
Versnellingen:22
Model primair remsysteem achter:SHIMANO
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Frame type:UNI