Specialized Tarmac Expert Disc 20

SKU
specialized-tarmac-expert-disc-20-2020-406
Vanaf € 5.999,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 5 additionele foto's

Aanvullende informatie

Specialized Tarmac Expert Disc 20

Als je altijd en overal snel wilt gaan, dan is dit je fiets. Dit is een fiets die zich evengoed thuis voelt in een touretappe als in een toertocht - onze 'meest complete racefiets' is nog completer geworden. Hoe we dit hebben gedaan? We begonnen met het Rider-First Engineered™ frame wat zorgt voor een perfect afgestemde rijkwaliteit dat voor elk framemaat hetzelfde is. We hebben wat aero toegevoegd, wat ervoor heeft gezorgd dat dit frame 45 seconden sneller is dat de Tarmac SL5. Ook hebben we het frame 20% lichter gemaakt. Niets is lichter, sneller en beter hanteerbaar.

Deze Tarmac Disc zit volgepakt met de Shimano Ultegra Di2 electronisch schakelen en hydraulische schijfremmen, Roval C38 carbon disc wielen, S-Works Turbo banden, en onze favoriete Power zadel. Klaar voor de start?

• Voor de constructie van de Tarmac hebben we gebruikt gemaakt van een geavanceerde aerospace-software voor de constructie en opbouw van onze nieuwe FACT 10r carbon frame. Het is de meeste planning, die we ooit hebben gemaakt en dit heeft ons in staat gesteld om bijna 200 gram te verliezen. Dat klopt, een reductie van 20% in framegewicht - het perfecte recept voor uw volgende PR-klim in de heuvels.
• 500 stukjes carbon in 7 verschillende maten, dat is Rider-First Engineered™. Elke fiets heeft dezelfde lay-up waardoor elk frame, in welke maat dan ook, hetzelfde presteert.
• Aerodynamica is het belangrijkste wat we kunnen doen om je sneller te maken. Tijdens de ontwikkeling ontdekten we een aantal punten waar we deze ‘gratis‘ winst konden behalen: een nieuwe vorm van de voorvork, verlaagde staande achterbrug met aerodynamische buizen en een d-vormige zadelpen en zadelbuis. Het resultaat? Een fiets over 40 kilometer circa 45 seconden sneller is dan andere lichtgewicht fietsen in dezelfde categorie.
• We de geometrie bijgeschaafd, aan de hand van talloze Retül datapunten van onze profrenners. Hierdoor hebben we een Performance Road geometrie kunnen ontwikkelen die de perfecte combinatie biedt tussen messcherpe stuureigenschappen en efficiënte krachtoverbrenging.
• We hebben een zadelpen ontworpen die in de bovenste 120mm enigszins meegeeft. Bovendien hebben we de staande achterbrug verlaagd en de vorm van de zadelbuis aangepast. De nieuwe Tarmac biedt ruimte aan 30mm brede banden.

Specificaties

Specificaties
Versnellingen:22
Model versnellingsysteem achter:Ultegra Di2 Disc R80
Model primair remsysteem achter:Ultegra Di2 Disc R80
Model remsysteem voor:Ultegra Di2 Disc R80
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Frame type:Uni