Specialized Vado Wmn 5.0 Nb

SKU
specialized-vado-wmn-5.0-nb-dames-2017-368
Vanaf € 2.999,00 Normale prijs € 3.799,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

Specialized Vado Women 5.0

We hebben de Women's Turbo Vado 5.0 in de eerste plaats ontworpen als de beste, meest comfortabele damesfiets op de markt. Vervolgens hebben we onze Turbo technologie toegevoegd en het geheel naar een nog hoger niveau gebracht.
De motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en biedt 350 Watt aan vermogen. Custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.
Het 2.2-inch digitaal TFT scherm toont je alle belangrijke ritgegevens in real-time. Via de ingebouwde Bluetooth® verbinding heb je met de smartphone app de volledige controle over de verschillende profielen, rijmodi, actieradius, etc.
De custom 604Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:11
Model versnellingsysteem achter:SLX
Model primair remsysteem achter:Zurich, custom hydra
Model remsysteem voor:Zurich, custom hydra
Merk remsysteem voor:TEKTRO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Frame type:DAMES