Wahoo Kickr Climb Uitbreiden

Wahoo Kickr Climb

Wahoo Fitness

660083

Nieuw

Wahoo Kickr Climb

 

De Wahoo KICKR CLIMB is ontworpen om jouw indoor rit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen, je voor te bereiden op de moeilijkste uitdagingen en de hoogste bergen aan te pakken. De wereld is niet plat, nu jouw binnenrit ook niet meer!

Meer details

€ 549,00

incl. BTW

05dbb87d3a2cfa872b9bfe23ed8827d5.jpg
dc7703f2a462fab60df4713a54559fab.jpg
eae185008724e065a4a5ebd0c49c033f.jpg

Uw Race en MTB Specialist

Vakkundig advies en maatwerk

Voor 16 uur besteld zelfde dag verzonden

Gratis verzenden vanaf € 75,- 

Wahoo Kickr Climb

 

De Wahoo KICKR CLIMB is ontworpen om jouw indoor rit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen, je voor te bereiden op de moeilijkste uitdagingen en de hoogste bergen aan te pakken. De wereld is niet plat, nu jouw binnenrit ook niet meer!

 

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

 

VERHOOGD RIJGEVOEL

KICKR CLIMB verhoogt en verlaagt snel om zich zo aan te passen tot hellingen van wel 20% en afdalingen van 10% in combinatie met de nieuwe KICKR of KICKR SNAP. Workouts zijn nu realistischer dan ooit doordat KICKR CLIMB reële veranderingen maakt in real-time.

 

FIETS POSITIE

KICKR CLIMB past je fietspositie fysiek aan om echte bergen te kunnen beklimmen. Dit stelt je in staat om jouw positie op je fiets te verbeteren, je spieren te trainen en om een betere klimmer te worden.

 

VERBONDEN

Verbonden met de meest populaire online trainingsplatformen zorgt de KICKR CLIMB voor een echte rijervaring, of het nu gaat om een virtueel parcours of een gestructureerde training. KICKR CLIMB combineert fysieke veranderingen met weerstandsbewegingen om je rit naar een nieuw niveau te brengen.

 

HET COMPLETE SYSTEEM

De KICKR CLIMB is in combinatie met de nieuwe KICKR en KICKR SNAP ontworpen om zo de beste rijervaring te bieden.

 

ONDERSTEUNENDE KENMERKEN

• KICKR Controlled: KICKR CLIMB koppelt rechtstreeks naar KICKR of KICKR SNAP. Deze verbinding stelt de Wahoo Smart Trainers in staat om de KICKR CLIMB te kunnen bedienen.

• Proximity Pairing: Gebruik de afstandsbediening van de KICKR CLIMB om snel te koppelen aan de KICKR of SNAP.

• CLIMB Modes:

- De ontgrendelingsmodus stelt de CLIMB in staat om te reageren op hellingshoek veranderingen van externe bronnen, zoals Zwift of TrainerRoad, of van je ELEMNT (BOLT) fietscomputer.

- De slotmodus zorgt ervoor dat de KICKR CLIMB alleen reageert op opdrachten die via de afstandsbediening zijn ontvangen.

• Remote Control: De afstandsbediening van de KICKR CLIMB wordt aan het stuur bevestigd, zodat je de hellingshoek handmatig kunt aanpassen met een simpele druk op de knop. Wanneer de afstandsbediening niet in gebruik is, kun je hem ook weer makkelijk in de KICKR CLIMB opbergen.

• 3rd Party Compatibility: Verbonden met een KICKR 2017, 2018, KICKR CORE of KICKR SNAP kan de KICKR CLIMB de hellingshoek aanpassen van geselecteerde trainingsplatforms, waaronder Zwift en TrainerRoad.

• ELEMNT Compatibility: Sluit een ELEMNT of een ELEMNT BOLT aan om je favoriete hellingen en afdalingen opnieuw te fietsen tijdens je indoor training.

 

SPECS

 

- Max Helling: 20%

- Max Afdaling: -10%

- Data: Huidige hellingshoek

- Afmetingen: H 25.75 "W 5.1" L 17 "(65.4cm x 12.95cm x 43.18cm)

- Ondersteunde Hubs: QR, 12x100, 15x100, 15x110

- Draadloze Software Updates: Ja

- 3rd Party App Compatible: Ja, wanneer gekoppeld aan een KICKR of KICKR SNAP

 

COMPATIBILITEIT

De KICKR CLIMB werkt uitsluitend met de volgende Wahoo Smart Trainers:

KICKR met verbeterde steekas compatibiliteit (eind augustus 2017)

KICKR SNAP met nieuwe LED statusindicatoren (juli 2017)

KleurBlack
TypeWahoo Kickr Climb
Gewicht (kg)0.00
Extra Omschrijving 1KICKR CLIMB
Accept

De website van Plieger Sport gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.