Trainingsbegeleiding en Fysiotherapie

Trainingsbegeleiding en Fysiotherapie

Door de samenwerking tussen Plieger Wielersport en MotionPower kunnen we trainingsbegeleiding aanbieden.

Souplesse met wind mee of stoempen tegen de wind in. Wielrennen draait om kracht en souplesse in de benen en is bij uitstek een sport waar veel aan te meten en te analyseren is, zeker met de steeds beter betrouwbare vermogensmeters voor in de crank. Een zogenaamde maximaaltest is de basis van de begeleiding. Goede veldtests maken het beeld over uw conditie en niveau compleet.

Hiermee leggen we een degelijke basis om uw doel op de fiets te behalen. Of het nu gaat om het rijden van ‘Le Marmotte’, een topprestatie in een kermiskoers of begeleiding tijdens een geheel seizoen voor een wedstrijdrenner. MotionPower en Plieger Wielersport helpen u graag.
Via een MotionPower dagboek of Strava blijven we op de hoogte van uw vorderingen en geven we direct feedback op de trainingen. We verzorgen daarnaast core-stability tests en trainingen voor wielrenners.

Door de jarenlange ervaring met wielrennen van Plieger Wielersport en de achtergrond in de fysiotherapie van MotionPower kunnen we u ook helpen bij het oplossen van uw fiets gerelateerde problemen.