BBB BBS-26CHP

Niet op voorraad
SKU
bbb-bbs-26chp-346

Aanvullende informatie

Onze TechStop remblokken zijn een product waar we trots op zijn. Alhoewel je ze nauwelijks ziet, maken ze een groot verschil tijdens je rit, helemaal als je probeert te stoppen. Onze compound specialist heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het optimaliseren van de compound voor deze remblokken. Dat heeft geresulteerd in een product dat een verbazingwekkende controle geeft over de snelheid van je fiets.

In natte of droge weersomstandigheden leveren de TechStop High Performance blokken tot 30% meer remkracht. En beter nog, wanneer de temperatuur van de remblokken stijgt, heeft dat geen invloed op de prestaties. Bovendien in de slijtage gering. De remblokken gaan lang mee en laten geen remgruis achter op je velg. Al met al, klinkt het misschien een beetje 'te mooi om waar te zijn'. Maar elke fietser die we een set van deze remblokken hebben gegeven, komt terug met een grote glimlach op zijn of haar gezicht.

TechStop remblokken komen met drie contouren ontwerp, compatibel met:
BBB TechStop (BBS-22CHP/22CT),
Campagnolo Record, Chorus,
Centaur en Veloce.

High Performance remblokken.Tot 30% meer remkracht bij droge en natte weersomstandigheden.Bestand tegen hoge temperaturen.Compatibel met: BBB TechStop (BBS-22CHP/22CT), Campagnolo Super Record, Record, Chorus, Athena, Centaur en Veloce.Triple Contour Design.2 paar per set.