Leveringsvoorwaarden

LEVERING:

Bestellingen met winkel voorraad die voor 16.00u worden doorgegeven worden dezelfde werkdag nog verstuurd via PostNL met uitzondering van fietsen. In verband met het rijklaar maken.

Wanneer een product alleen online op voorraad is bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen.

  

VERZENDKOSTEN:

In Nederland rekenen wij €6,95 verzendkosten per bestelling onder de €75,-. Bij bestellingen boven de €75,- verzenden wij GRATIS.

In België bedragen de verzendkosten bij een bestelling onder de €75,- €9,95 en zijn de verzendkosten bij een bestelling boven de €75,- GRATIS.

In Duitsland bedragen de verzendkosten bij een bestelling onder de €75,- €8,95 en zijn de verzendkosten bij een bestelling boven de €75,- GRATIS.

 

POSTNL | PAKKETTEN:

Wij versturen al onze pakketten met een Track&Trace code zodat u uw bestelling op de voet kunt volgen. Deze code vindt u in de mail die u ontvangt op het moment dat uw zending is aangemeld bij de PostNL. Daarnaast verzenden wij standaard alle pakketten met de optie "handtekening voor ontvangst", dit doen we om te voorkomen dat uw bestelling bij de deur wordt achtergelaten wanneer u niet thuis bent. Als u niet thuis bent op het moment van een bezorgpoging, biedt PostNL het pakket standaard bij uw buren aan. U krijgt hiervan altijd een melding en kunt u terugzien via uw Track&Trace code. Mocht u niet willen dat het pakket bij de buren afgeleverd wordt, kunt u bij de bezorgopties in het bestelproces kiezen voor "bij niet thuis, niet bij buren bezorgen". In dat geval krijgt u een berichtgeving waarop u een andere bezorgdatum kunt kiezen. Doet u niets, dan probeert PostNL het de eerstvolgende werkdag (ma-za) opnieuw. Bent u bij de 2de afleverpoging ook niet thuis wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. Hier krijgt u bericht van en u heeft 2 weken tijd om het pakket op te halen, na deze periode wordt het retour naar ons gestuurd.

 

RETOUREN

Indien een ontvangen product niet naar wens is kunt u aangeven of u een ander product wenst te ontvangen of dat u een credit wilt op uw bestelling. Indien u gekozen heeft voor een creditering vergoeden wij kostenloos alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door Plieger Sport in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening. Let op! Als u het pakket retour stuurt dient u het terug te sturen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking.

 

RETOURFORMULIER

Retourformulier