Cadex AR Stuurbocht

Cadex AR Road Stuurbocht

Gewaagde afdalingen, scherpe bochten, snelle, vlakke stukken en steile beklimmingen – bij het gravelen kom je dit allemaal tegen. Stuurcontrole is daarbij van groot belang. Met een flare van 16 graden, verlengde tails, een backsweep van 5 graden en een afgevlakte bovenzijde voor handcomfort zorgt het carbon CADEX GX-stuur voor soepel rijgedrag en vertrouwen.

 

CONTROLE EN COMPLIANCE

De progressieve vormgeving voor gravel omvat een verlengde flare van 16 graden, een 5-graden outweep en 40 mm tails. Het resultaat is een ongekende controle bij het afdalen en het nemen van bochten op ruw gravelterrein. Het nieuwe D-vormige bovendeel heeft een verlengde 5-graden backsweep voor extra compliance en comfort tijdens lange, uitdagende ritten over ruw terrein.

 

SOEPELE OVERGANGEN

Een bereik van 70 mm maakt het gemakkelijk om van de tops naar de kappen te schakelen voor toegang tot de remhendel. En met een ondiepe drop van 115 mm kun je snel naar een lagere positie voor aero-efficiëntie, controle in de bochten en vertrouwen bij het bombarderen van afdalingen.

 

SUPERSTERK, ULTRALICHT

De eendelige matrijs constructie verhoogt de treksterkte en elimineert het extra gewicht en de flex van traditioneel gebonden bars. Precisie carbon T800 en T1100 koolstofvezel lay-up verbetert verder de gewichtsbesparing, waardoor de CADEX GX op een ultralichte 190 gram blijft voor een 420mm bar.

 

CADEX D-vormige bladen

D-vormige bovenkanten zorgen voor een grotere flexibiliteit en meer comfort voor de handen tijdens lange ritten over oneffen oppervlakken.

CADEX productie uit één stuk

Eendelige, no-bond productie maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en CADEX precisie lay-up techniek om het extra gewicht en de flexibiliteit van traditioneel gebonden staven te elimineren.

CADEX productie uit één stuk

Eendelige, no-bond productie maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en CADEX precisie lay-up techniek om het extra gewicht en de flexibiliteit van traditioneel gebonden staven te elimineren.

Cadex AR D-Vorm Vervaardiging uit één geheel Nauwkeurig versterkte Lay-Up

Precisie versterkte layup

CADEX precisie versterkte layup plaatst hoge treksterkte koolstofvezel alleen waar nodig, het creëren van een sterke, stijve structuur met een minimaal gewicht.

 

Specificaties:

  • Ultralicht slechts 190 gram
  • Flare van 16 graden en outsweep van 5 graden bieden maximale controle op ruw, los gravel en ander onverhard terrein
  • Reach van 70 millimeter en geringe drop van 115 millimeter zorgen voor snelle en gecontroleerde verplaatsingen van de handen tussen de bovenzijde, hoods en drops
  • D-vormige bovenzijde biedt meer compliance en handcomfort bij lange ritten over oneffen terrein
  • Backsweep van 5 graden leidt tot een natuurlijkere handpositie voor meer comfort en balans tijdens het klimmen
  • Verlengde tails van 40 millimeter verhogen de stabiliteit en controle in de drops voor meer vertrouwen bij het sprinten of afdalen
  • Eendelige constructie (zonder verbindingen) en versterking met T800 en T1100 carbon resulteert in een vederlicht stuur van 190 gram (in het geval van een 420 millimeter breed stuur), zonder afbreuk te doen aan de sterkte en stijfheid
  • Nauwkeurige carbonvezel lay-up zorgt voor extra sterkte en gewichtsbesparing
  • Compatibel met Shimano Di2 Bar End Type Junction (EW-RS 910)
  • Ultralicht slechts 190 gram

Cadex AR Stuurbocht