De Rosa Solo Titanio

DE ROSA SOLO TITANIO Een traditie van superioriteit 

GRADE 9 Titanium is wellicht het meest nobele materiaal om fietsen van te bouwen.

De Rosa Solo Titanium

Het titanium frame dat met de meeste precisie is gemaakt. Echt vakwerk.

Het frame bestaat uit triple butted koud getrokken titanium grade 9 oversized buizen, welke op maat worden gemaakt voor de veeleisende fietser.

De Solo Titanio is daarmee uniek in zijn klasse.

Titanio Solo is een kunstwerk direct gemaakt door de ambachtelijke framebouwers in Cusano Milanino; trots beschrijft zowel hun vakmanschap als uw eigendom. Het is de belofte van alle gevoelens en componenten die de basis vormen van de fietslevensstijl: liefde, vreugde, passie, technologie, unieke materialen, filosofie en cultuur.

De De Rosa Titanio SOLO is voor liefhebbers van metalen en titanium in zijn puurste vorm, gemaakt van grade 9 titanium. Drie toetsenbuizen zijn in diameter vergroot zonder het gewicht aanzienlijk te vergroten. 42 mm diameter voor de onderbuis, en aan het einde zijn er semi-elliptische secties ontworpen om torsiespanningen te optimaliseren. De bovenbuis en de zitbuis hebben een diameter van 35 mm. De zitbuis kan een batterij huisvesten voor een elektronische groepset.

Al meer dan 60 jaar verlegt De Rosa de grenzen van technologie en verfijning van wegwielrennen. Hun voortdurende vastberadenheid op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en de toepassing van geavanceerde oplossingen hebben hen tot een van de populairste Italiaanse merken ter wereld gemaakt.

De Rosa Solo Titanio