Nieuw in ons assortiment "Dynamic Bike Care"

Dynamic onderhoudsproducten voor de fiets

Dynamic is een Nederlandse producent van hoogwaardige onderhoudsproducten voor de sportieve fiets en is onder andere te zien in de UCI World Tour dankzij het partnerschap met Team Jumbo-Visma. Het team van Dynamic bestaat uit verschillende soorten fietsers met een missie om ervoor te zorgen dat de fietser alles heeft wat nodig is om je fiets perfect voor te bereiden op het volgende avontuur. Het merk is onderdeel van een jong bedrijf en staat sinds 2020 op eigen benen. Met de producten van Dynamic zorg je voor een perfect lopende fiets. Je kunt namelijk zelf nog zo goed in vorm zijn, met een slecht lopende fiets haalt de man met de hamer je net even sneller in!

Dynamic ontwikkelt al meer dan 30 jaar onderhoudsproducten voor de sportieve fiets. Dit zijn verschillende producten voor het schoonmaken, beschermen, smeren en assembleren van de fiets.

 

Dynamic Dirt Destroy foam sptay Binnen de schoonmaakcategorie zijn met name ‘Dirt Destroy Foam Spray’ en de fietsreiniger ‘Bio Filth Fighter’ interessante producten om aan te schaffen. Beide producten zijn biologisch afbreekbaar en maken het schoonmaken van de fiets een stuk gemakkelijker. De foamspray is daarnaast ook te gebruiken zonder water, wat deze ook zeer geschikt maakt voor het reinigen van E-bikes. Dynamic Bio Filth Fighter


Dynamic is het enige Nederlandse bike care merk dat actief is in de UCI World Tour als official partner van Team Jumbo-Visma. In samenwerking met de renners en performance staff van het team heeft het bedrijf het innovatieve ‘Speed Potion Wax’ ontwikkeld. Dit is een smeermiddel op basis van wax die de efficiëntie van de aandrijflijn vergroot.Binnen de schoonmaakcategorie zijn met name ‘Dirt Destroy Foam Spray’ en de fietsreiniger ‘Bio Filth Fighter’ interessante producten om aan te schaffen. Beide producten zijn biologisch afbreekbaar en maken het schoonmaken van de fiets een stuk gemakkelijker. De foamspray is daarnaast ook te gebruiken zonder water, wat deze ook zeer geschikt maakt voor het reinigen van E-bikes.

 

Dynamic Speed Potion Wax

In de kop van het peloton waar de verschillen vrij klein zijn, kan het verschil gemaakt worden door het gebruik van de juiste kettingwax. De formule van ‘Speed Potion Wax’ is geoptimaliseerd voor gebruik door renners die bovengemiddelde wattages produceren. Het is daarmee een perfect smeermiddel voor de prestatiegerichte fietser.

Dynamic Slick Wax Naast de ‘Speed Potion Wax’ is het assortiment smeermiddelen recent uitgebreid met ‘SLICK Wax’. Deze kettingwax geeft een uitstekende smering die langdurig op de ketting blijft zitten.