Eddy Merckx introductie. Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Groot nieuws! De fietsen van de legende Eddy Merckx komen terug en hoe! Op 1 en 2 maart presenteren we de gehele nieuwe collectie voor het eerst in Nederland. Tijdens het evenement tonen we je de gehele nieuwe collectie van Eddy Merckx en kun je ze ook testen.

Tijdelijk is er een speciale ‘Retrosonic’-lijn van Eddy Merckx Bikes beschikbaar. Op deze limited edition-fietsen combineer je de heroïek van de Panasonic ploeg uit de jaren 80 met de modernste fietstechnieken.

Panasonic Retrosonic

Het topmodel is de 525.
De 525 heeft het optimale evenwicht tussen gewicht, aerodynamica en comfort. Hij is snel en pittig en gemaakt om snel te gaan. Het is het favoriete wapen van de profs van het UCI WorldTeam Team Flanders - Baloise.

Eddy Merckx 525 Retrosonic

Maar dat is nog niet alles! We introduceren ook de Mendrisio - vernoemd naar Eddy's legendarische overwinning daar. Deze nieuwkomer combineert klassieke looks met de nieuwste technologie. Perfect voor iedereen die van snelheid houdt met een vleugje nostalgie.

Eddy Merckx Mendrisio

En dan hebben we nog de Corsa - een staaltje vakmanschap op twee wielen. Gemaakt van superieur hoogwaardig staal, biedt deze fiets een rijervaring zoals geen ander. En het beste? Je kunt 'm helemaal naar eigen wens customizen. Dus of je nu droomt van een unieke kleur of specifieke onderdelen, alles kan.

Handmade Steal Corsa

Aan de All-road rijders en gravelaars is ook gedacht.
De Pévèle heeft een monocoque carbon frame. Deze is superlicht en absorbeerd de schokken als de beste. De naam Pévèle is een ode aan de 3 overwinningen van Eddy Merckx in Parijs  - Roubaix.

Eddy Merckx Pévèle

De echte gravelbike van Merckx is de Strasbourg. Deze is verkrijgbaar als carbon en als een stalen variant. De fiets is gemaakt voor ruige en zware gravelritten.   Hij is ontworpen om erop uit te trekken, de wereld te verkennen, nieuwe gravelwegen te ontdekken en nieuwe herinneringen te creëren.

Eddy Merckx Strasbourg

Dit weekend is dé kans om een stukje wielerhistorie in huis te halen en de passie van Eddy Merckx zelf te ervaren.