Zaterdag 28 november Plieger Sport Wieler Pubquiz!

Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus kon onze jaarlijkse Wielershow helaas niet doorgaan, maar wilden we toch iets leuks doen in deze roerige tijd! En wat is er dan leuker dan een online pubquiz te spelen met je wielervrienden?
 
Schrijf je in via info@pliegersport.nl (of onderstaande button) en vermeld je teamnaam. Na inschrijving zul je in de week voor de pubquiz de nodige info ontvangen.

Inschrijven

Hoe werkt het?

Stel een team samen (advies: 2 – 4 personen), bedenk een leuke teamnaam en schrijf je in. Na het inschrijven ontvang je van ons (in de week voor de quiz) uitgebreide informatie en uitleg. Hierin vind je bijvoorbeeld de link naar de YouTube Livestream, waar de quiz op te zien is; de link naar de antwoordformulieren; en het whatsapp-nummer waarmee je eventuele vragen aan ons kunt stellen tijdens de quiz. Zorg dat je die avond contact met je teamleden hebt door bijvoorbeeld met elkaar te videobellen, zo kun je overleggen. Eén teamlid stuurt jullie antwoorden in na elke ronde.
 
Prijzen!
 
Bij een quiz horen natuurlijk prijzen! Een greep uit de prijzenkast: Shimano pedalen, fietssokken, Shimano paraplu’s, Ridley kledingset, Shimano koerspetjes en Giant goodies en als klap op de vuurpijl de hoofdprijs: voor elk teamlid een Plieger Sport wielershirt! Wie zegt dat meedoen belangrijker is dan winnen?
Enthousiast? Schrijf je snel in en we ‘zien’ je zaterdagavond 28 november om 20:00 uur sharp!
 
 
 
 
Zie hieronder een aantal mooie prijzen die we verloten tijdens de wielerquiz.