Ontdek de nieuwe S-Works 7 schoenen

EXPLOSIEVE SNELHEID, SUPERIEUR COMFORT

DE NIEUWE S-WORKS 7

Wat maakt de perfecte fietsschoen? Is het uitzonderlijke krachtoverbrenging? Superieur comfort? Onmiskenbare stijl? Het antwoord is simpel; de perfecte fietsschoen blinkt uit op alle vlakken. Met de S-Works 7 hebben we een schoen ontwikkeld zonder compromissen.

De juiste verbinding

Niets is hetzelfde. Alles is verbeterd. Stijver, lichter, een betere pasvorm - de S-Works 7 is er op gericht om jouw kracht direct aan de pedalen door te geven.

Duizenden kilometers rijcomfort
Nieuwe materialen. Nieuwe constructie. Alle Body Geometry eigenschappen die je al kent. De S-Works 7 zal je verwachtingen overtreffen.

Oogstrelend design

Bij het woord 'luxe' denk je misschien niet meteen aan fietsschoenen - tot nu. Exclusieve materialen, een clean lijnenspel en als kers op de taart hebben we gekozen voor aluminium BOA® sluitingen.

EVERYDAY AERO

S-WORKS EVADE

Talloze uren in de windtunnel. Eén doel: de snelste racehelm ter wereld nog sneller en koeler maken.

Snelheid
De nieuwe Evade is geboren in onze Win Tunnel. Waarom? Omdat we altijd op zoek zijn naar meer snelheid.
Ventilatie
Het is belangrijk om je hoofd koel te houden; niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Daarom hebben we bij het ontwerpen van de nieuwe Evade niet alleen rekening gehouden met aerodynamica, maar ook met ventilatie. En het resultaat? De nieuwe Evade is net zo koel als wanneer je zonder helm zou rijden.
Comfort
We hebben naar je geluisterd: De nieuwe Evade heeft korter, compacter ontwerp en voorzien van alle instel-functies die je van ons kent. Het voelt niet enkel als de snelste helm ter wereld; het voelt gewoon goed.