Sram ETAP AXS

NU BIJ ONS IN DE WINKEL!

SIMPLY BEYOND

Wielrenners gaan verder dan waar ze ooit zijn geweest. We gaan verder en sneller. En wanneer de weg stopt, gaan we door. Eén ding is niet veranderd: we willen die grenzen verleggen zonder enige afleiding.

Daarom hebben we eTap AXS ™ gemaakt voor de renners van vandaag.

Het resultaat: een intuïtieve, krachtige groepset waarmee u zich kunt concentreren op het belangrijkste: Uw rit.

Het verkennen van nieuwe limieten was nog nooit zo eenvoudig. SRAM RED eTap® AXS ™ -Gewoon goed.

WEG IN DE JUISTE VERSNELLING
Racefietsen zijn sneller en beter in staat dan ooit, en rijders breiden uit wat mogelijk is met drop-bar-fietsen. X-Range ™ biedt een breder bereik, meer nuttige en soepele versnelling, evenals slimmere schakelinstellingen, mogelijk gemaakt door AXS.

STIL, VEILIG EN ZACHT
Op asfalt of grind, 1x of 2x, geeft eTap AXS een stille, veilige en soepele rit. Dankzij een ultralichte vloeistofdemper en een unieke Flattop-ketting rij je zelfverzekerder en efficiënter dan ooit, ongeacht het terrein.

GEMAKKELIJK GEPERSONALISEERD
Controle. Personaliseren. Monitor. AXS-SRAM's nieuwe integratiecomponentenysteem voor fietscomponenten - brengt eTap® draadloos schakelen naar een hoger niveau. Met de SRAM AXS ™ -app kunnen bestuurders de batterijstatus zien, het gedrag van componenten wijzigen, bedieningselementen personaliseren, onderhoudsmeldingen ontvangen en firmware updaten.

MEER AERO
Een kleinere eTap BlipBox kan eenvoudig worden geïntegreerd in aero-frames of de nieuwe Zipp Vuka Aero-balk, waardoor de aerodynamica wordt verbeterd en een superslanke uitstraling ontstaat.

EEN NIEUW POWER PARADIGM
Door een Quarq DZero vermogensmeter in onze kettingbladen te integreren, heeft SRAM vermogensmeting betaalbaarder en toegankelijker gemaakt - en ook lichter.

VOORBIJ DE WEG
Met AXS kunt u weg- en MTB-componenten mixen en matchen. Dropper-bericht met een drop-bar groepset? Geen probleem.

JOU, NU
SRAM RED eTap AXS is nu beschikbaar bij ons in de winkel.