Wahoo Kickr Test opstelling

Test nu Wahoo Kickr trainers bij ons in de winkel

We hebben een uitgebreide testopstelling gemaakt van Wahoo Kickr trainers, waaronder de Wahoo Kickr Bike en de Wahoo Power V5.

Wij krijgen in de winkel vaak de vraag welke trainer het beste bij hen past. Belangrijk hierbij vindt men het geluid dat de indoortrainer produceert. Antwoord hierop: de Wahoo direct drive trainers zijn uiterst stil. Iets wat je o.a. kunt ervaren bij onze testopstelling in de winkel.

Daarbij werken de Wahoo trainers alle 3e partij apps zoals Fulgaz, Systm, Zwift, Trainerroad, Kinomap, Bkool, Rouvy en vele anderen. Om je ervaring binnen nog realistischer én uitdagender te maken.

 

Verschillende trainers

Kickr Core

De Kickr Core is een mooie trainer met een degelijke prijskwaliteitsverhouding. Stil, direct drive en hij werkt natuurlijk met iedere 3e partij app.

Wahoo Kickr Core Trainer

Kickr Power V5

De Kickr Power V5 geeft je het meest realistische gevoel op een trainer. Hij is voorzien van Kickr Axis Action feet, waarmee de fiets meebeweegt met je trapbeweging en is tot +- 1% accuraat. De trainer is eenvoudig in te klappen en heeft een hendel om hem gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Om het realistische gevoel naar de max te brengen, kun je de trainer combineren met de Kickr Climb en de Headwind ventilator. Met de Kickr Climb wordt de hellingshoek van de fiets nagebootst van de echte klim. Ideaal voor goede klim trainingen. De Kickr Headwind is een slimme ventilator. De ventilatorstand kan meegaan zowel op snelheid als hartslag. Ook is hij te bedienen op 4 handmatige niveaus. Met snelheden tot 48 kilometer per uur houdt de Kickr Headwind je droog tijdens je zwaarste indoor trainingen, ook een pluspunt!

Wahoo Kickr Power Test opstelling

Kickr Bike – het ultimatum

De Kickr Bike is de nieuwste innovatie van Wahoo. Maak een foto van je eigen fiets met de Wahoo app en kopieer deze in een handomdraai op de Kickr Bike. De Kickr Bike heeft heel veel gave features. Ook is deze ideaal als er meer personen gebruikmaken van één trainer.

De Kickr Bike beweegt mee in de hellingshoek die je aan het fietsen bent. Hij kan een hellingshoek van +20% (2200 Watt) en -15% genereren. Je hoeft hem nooit te kalibreren. Je kan echt schakelen en remmen tijdens beklimmingen en afdalingen. De manier waarop je schakelt kun je zelf instellen voor Shimano, Sram of Campagnolo. Ook zie je je wattage, cadans, snelheid en afstand tijdens het fietsen. Uiteraard is de trainer ook compatible met 3e partij apps zoals Fulgaz, Systm, Zwift, Trainerroad, Kinomap, Bkool, Rouvy en vele anderen.

Wahoo Kickr Bike test opstelling

En dan nog het Wahoo Systm

Wahoo Systm is de ultieme trainingsapp. Deze helpt je met een specifiek trainingsplan voor het fietsen, kracht, yoga en mentale trainingen om zo efficiënt mogelijk je doelen te bereiken.