Castelli Free Aero Race 4 Women

SKU
castelli-free-aero-race-4-women-381
Vanaf € 160,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 11 additionele foto's

Aanvullende informatie

Castelli Free Aero Race 4 Bibshort

NIET GEBASEERD OP PRO FEEDBACK Feedback krijgen van Team Ineos dit jaar heeft geleid tot trips naar België, Nice, Manchester en zowat overal in Italië, evenals Skype-gesprekken op basis van race- en trainingsschema's.

De terugkerende feedback van de renners is dat hun Free Aero Race Bibshort (dezelfde die je in 2018 kon kopen) echt heel goed is. De enige gevraagde wijzigingen waren een ‘lusje’ om de microfoon van de race-radio vast te houden en een wilde zijn zeem wat meer naar achteren.

En het is niet alleen bij Team Ineos dat ze absolute fan zijn... De Free Aero Race Bibshort van 2018 is de best verkochte Castelli bib ooit.
Dus voor 2019 hebben we een aantal drastische veranderingen doorgevoerd. Niet omdat Team Ineos of jij erom vroeg, maar omdat we er miljoen keer in hebben gereden en constant hebben nagedacht over hoe we ze konden verbeteren.

Er is een nieuwe gripper met een vlakke, onbewerkte rand enverticale siliconenstrepen om deze op zijn plaats te houden zonder de rek te beperken.
De nieuwe stof zorgt voor een betere bedrukking voor je custom teamproducties, dezelfde trouwens als Team Ineos in 2019 zal gebruiken.

We hebben de naden geüpdatet om de pasvorm te verbeteren en de bretellen opnieuw ontworpen met nieuwe stoffen en constructie, zodat ze koeler blijven, vlakker liggen en duurzamer zijn.

De herziene Free Aero Race Bibshort krijgt ook de nieuwe Progetto X2 Air naadloze zeem, met de zachtste oppervlaktestof die je ooit in een zeem hebt gevoeld. Je zal blij zijn dat we het oude gezegde negeren: "Als het niet kapot is, repareer het dan niet."
Vortex dimpled stof voor een uitstekende aero prestatie Forza fabric met 38% Lycra® aan de binnenzijde van de benen voor een comfortable fit Gestreepte mesh bretelconstructie voor een optimaal ademend vermorgen Giro4 leg gripper Doppio V constructie vooraan voor een ultieme ondersteuning Flat-lock naden Progetto X2 Air Seamless zeem