Castelli Prologo VI Long Sleeve

SKU
castelli-prologo-vi-long-sleeve-383
Vanaf € 100,00

IDEAL logoVisa logoMaestro logoGivaCard Cadeaukaart

Swipen voor 11 additionele foto's

Aanvullende informatie

Castelli Prologo VI Long Sleeve lange rits

PROLOGUE OF PRO LOGO De Prologo naam is Italiaans voor "proloog" de openingsetappe in een Grand Tour. Maar veel van onze klanten spreken het uit als "Pro Logo". En we vinden dat helemaal niet erg. De Prologo jersey, nu in zijn zesde generatie, haalt veel technologisch vernuft rechtstreeks uit onze ervaring met profracen.
De stof is opmerkelijk zacht en toch elastisch en bevat biokeramische nanodeeltjes - die aan het gesmolten polymeer worden toegevoegd – die infraroodlicht reflecteren om je zowel tegen de hete zon te beschermen als het lichaam te helpen zichzelf warm te houden. Het design leent ook veel van pro-racen: dezelfde drop-tail constructie die de trui helpt om precies rond de taille te zitten, ruime achterzakken die lager op de rug bevestigd zijn, de omhullende zijpanelen die de rug ventileren zonder dat ze te veel lucht vanaf de voorkant binnen laten en de ongeëvenaarde YKK® Vislon® rits. "
De nieuwe Punto stof is licht en ademend Horizontale stretch zorgt voor een optimale fit en de beperkte verticale stretch geeft de achterzakjes de juiste ondersteuning
• Weggewerkte YKK® Vislon® zipper
• Castelli shadow logo
• Achterzakjes met drop tail Reflecterende details

Specificaties

Specificaties
Frame type:HEREN