Ridley

Wij zijn inside concept store. Dat wil zeggen dat wij een grote collectie van Ridley hebben staan en ook snel kunnen leveren. De renners van onder andere Lotto Soudal, rijden op Ridley fietsen. Hiervan hebben wij zowel racefietsen als mountainbikes staan.

Ridley winkel Ridley winkel

‘WE DOEN JE SNELLER GAAN MET MINDER INSPANNINGEN’

Vanaf het begin was Ridley op het voorplan te vinden op vlak van aerodynamica. We ontwikkelden en patenteerden een reeks van technologieën lang vooraleer anderen op de kar van de aerodynamica sprongen. Onze zogenaamde FAST-technologieën bepaalden in de fietsindustrie de norm van hoe een aerodynamische fiets zou moeten zijn.

‘Aero’ is meer dan alleen druppelvormige buizen. Onze FAST-technologieën integreren materialen en wetenschappelijk bewezen elementen die fietsers met zo weinig mogelijk luchtweerstand en dus ook inspanningen door de wind laten klieven (ongeacht uit welke richting deze komt). Hiervoor gebruiken we geen theoretische modellen maar wel praktijktesten die tonen hoe het er echt aan toe gaat.

GELUK KUN JE NIET KOPEN, MAAR EEN FIETS KOMT AARDIG IN DE BUURT!

Ridley moedigt vrouwen aan om te fietsen en om aan competitie te doen. Niet voor de promotionele mogelijkheden, maar omwille van de erg waardevolle feedback die we krijgen om onze fietsen nog beter te maken. We combineren deze input met het onderzoek van onze experts op vlak van fietspositionering en ergonomie om de ideale geometrie voor de vrouw te ontwikkelen. Op het eerste gezicht lijkt het verschil minimaal te zijn, maar het zijn de details die het verschil maken.

Ridley dames