Titici

Titici

Bij Titici hebben ze oog voor jou als rijder. Hier geldt echt dat de fiets is ontworpen voor de rijder. 
Ze zijn begonnen in 1961 met het bouwen van handgemaakte frames. In een dorp Asola in Italië, in het noorden van Italië een stukje onder het garda meer. 
De ontwerpers van Titici begrijpen als geen ander dat je als rijder een fiets wilt hebben waar gang in zit, met de juiste mix van carbon, het ontwerp en de perfectie in laminering zorgen zij ervoor dat een fiets zowel stijf, licht als comfortabel is.

Ontwerp

Ontwerp

Het ontwerpen van de frames gebeurd met de echte Italiaanse passie en toewijding. Elk detail in het ontwerp heeft een groot functioneel voordeel. De frames worden gemaakt met de nieuwste technologieën. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ook de functie en design zijn een belangrijk aspect. 

De frames worden gemaakt met hightech productie methoden en zijn heel innovatief. Denk bijvoorbeeld aan de gepattenteerde Plate Absorber Technology (PAT). Daarmee hebben ze 's werelds rankste bovenbuis van 8mm die de trillingen enorm goed absorberen en een uitermate hoge torsie stijfheid heeft.

Titici Handmade

Volledig handgemaakt op maat.

Waarin Titici zich onderscheid ten opzichte van andere merken is dat de frames handgemaakt zijn in Italië. Dit is echt uniek voor carbon.
Je kan desgewenst je eigen geometrie opgeven voor het frame. Deze wordt dan speciaal exact op die maten custom voor je gebouwd.
Ook qua kleur kun je helemaal los gaan. In de customizer kun je zelf je eigen kleur samen stellen.
Wil je het frame nog persoonlijker maken, dan kun je een eigen ontwerp en kleuren kiezen. 

Titici custom

Titici Configurator