Pirelli ZERO VELO TT

Niet op voorraad
SKU
pirelli-zero-velo-tt-325
Swipen voor 11 additionele foto's

Aanvullende informatie

Pirelli P ZERO ™ Velo TT

ONTWORPEN VOOR ADEMHALINGSSNELHEID!

Met minimale waarden voor rollen en luchtweerstand is de TT het snelste en meest agressieve lid van de P Zero ™ fietsfamilie. De gepatenteerde SmartNET Silica®-compound biedt superieure grip, zodat je deze draadband sneller en veiliger kunt rijden dan welke andere tijdritband, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.DETAILS VAN DE P ZERO ™ BIKE TT:

• Vouwband
• Gewicht: 165 g
• Karkas (TPI): 127
• Lekbescherming: zonder
• Luchtdruk: 6-8.7 bar (87-126 PSI)
• Toepassingsgebied: Weg

Technologies:

• SmartNET Silica®-verbinding
• ICS - Ideale contourvormgeving
• SMART-TECHNOLOGIE, PREMIUMPRESTATIES
• Pirelli-technologie is al lang toonaangevend in de wereld van de motorsport. P Zero ™ -fiets brengt onze typisch Italiaanse passie voor design en techniek naar fietsen.
• Ervaar de storende technologieën die deze banden absoluut uniek maken.

SMARTNET SILICA®
Maximale prestaties door ongeëvenaarde efficiëntie bij het afrollen en volledig vertrouwen. De perfecte balans.

SmartNET Silica® is gepatenteerde, geavanceerde technologie.

De unieke formule van deze compound, die in de loop der jaren is ontwikkeld op basis van ervaring in de motorsport, biedt fietsers een fietservaring zonder compromis: lage rolweerstand met optimale grip op nat wegdek, maximale grip ondanks hoge kilometrage, hoge lekbescherming ondanks een laag gewicht.

Deze samenstelling overtuigt in elke discipline. De unieke siliciumdioxidedeeltjes - langwerpig in plaats van bolvormig - garanderen een extreem lage rolweerstand door zichzelf in longitudinale richting te vormen in plaats van een chaotische structuur te vormen. Ze bieden de beste natte hechting dankzij hun optimale chemische compatibiliteit met nat asfalt. Ze bieden uitstekende weerstand tegen perforatie en kilometerprestaties door samen te voegen met andere componenten van de compound om een veerkrachtig netwerk te vormen.
Kort gezegd, SmartNET Silica® biedt een ongeëvenaarde rijervaring.

ICS - IDEALE CONTOURVORMING
Betere wegligging en bochtenkarakteristieken dankzij de unieke bandencontour.

Pirelli gebruikte ICS (Ideal Contour Shaping) -technologie om de contour en de structuur van de nieuwe P Zero ™ fietsbanden optimaal te vormen.

Het gebruik van CAD-software met behulp van de wetenschappelijke Finite Element-methode (FEM) werd gebruikt om de ontwerpparameters voor de bandencontour te optimaliseren en om de prestaties te simuleren.

Zo bieden de P Zero ™ fietsbanden de optimale synthese van grip, stabiliteit, respons en controle in verschillende rijsituaties (recht, heuvelafwaarts en bochten).