Wielershow

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen voor 2020? Kom naar de Plieger Sport Wielershow 1, 2 en 3 november! 

Graag nodigen we u uit voor onze Wielershow in Dorpshuis De Linde. U vindt hier de nieuwste 2020 modellen, de laatste productontwikkelingen op wielergebied en kunt u uw vragen stellen aan de vertegenwoordigers van onze merken. Specialized, Giant, De Rosa, Eddy Merckx, Colnago, RidleyPinarello, Liv, Shimano, Pearl Izumi, Carbon Herstel, Ceramic Speed, Sidi en Wahoo staan met hun uitgebreide collectie op de Wielershow. 

Wat kunt u verwachten? 
De genoemde merken tonen de 2020-collectie en de allernieuwste snufjes op wielergebied, dus ook mountainbikes! Een nieuwe trend is bijvoorbeeld het steeds meer wegwerken van de kabels. Daardoor ziet een fiets er niet alleen strakker uit, maar stuurt ook beter en is aerodynamischer. Daarnaast zie je veel tubeless banden voor de racefiets. Het voordeel is dat ze lichter zijn dan een traditionele band met binnenband en nog belangrijker: ze dichten gaten als je lek rijdt door steentjes, spijkers en zelfs schroeven. Verder toont Cadex een wielset met een superieure krachtoverbrenging, aerodynamisch en met een gewicht van nog geen 1200 gram.  Carbon Herstel geeft meer informatie over het proces én je kunt naamstickers voor op je fiets laten maken. En... tijdens de show krijg je een hoogwaardig Plieger Sport wielertenue bij aanschaf van een nieuwe fiets!  

A-merken 
Wij werken alleen met de beste A-merken. Zij garanderen de nieuwste technieken, hoogstaande kwaliteit en de beste service. Productinnovaties zorgen ervoor dat onze prachtige hobby wielrennen steeds weer een unieke ervaring blijft. 

We heten u graag welkom! 
Het bezoeken van de Plieger Sport Wielershow is gratis, zowel de entree als het parkeren. Tijdens de Wielershow is de winkel de normale openingstijden geopend. Ook zijn er natuurlijk weer diverse Showaanbiedingen. We hopen u te mogen verwelkomen! 

Bezoekers maken kans op prijzen!

Elke bezoeker die een lot invult, dingt mee naar gave prijzen! Bijvoorbeeld Sidi schoenen t.w.v. € 300,- (mtb of race!); een Bikefitting Professional t.w.v. € 260,-; Shimano Ultegra pedalen t.w.v. € 149,99; en nog véél meer.

De trekking is zondag aan het einde van de middag. Je hoeft tijdens de trekking niet aanwezig te zijn om mee te dingen naar de prijzen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Elke bezoeker kan maximaal één prijs winnen.

Wielershow 2019

Win fantastische prijzen tijdens uw bezoek op onze Wielershow!!!

Win een Ridley Mountainbike!!

Win deze Ridley mountainbike t.w.v. €749!

Ga erop uit en rijdt de mooiste single trails met deze super gave Ridley moutainbike!

Hij is voorzien van een stijf aluminium frame. Een verende vork die te lokken is op het stuur.

Met de Shimano Deore schakelgroep is iedere klik raak. 

Het enige wat u hoeft te doen is onze wielershow te bezoeken en een lot in te vullen om kans te maken op deze coole mountainbike t.w.v. €799

Win deze Sidi Ergo 5 schoenen t.w.v. €299 !

Deze hoogwaardige Sidi wielerschoenen zijn voorzien van een stijve carbonzool,2 superfijne tecno-3 draaisluitingen een een versterkte hiel cup.

 Wilt u liever MTB schoenen dan is dat ook geen probleem.

Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische Sidi Ergo 5 fietsschoenen t.w.v. €299,-  is een lot in te vullen op onze wieleshow.

Win Sidi Ergo fietsschoenen!!
Win een Professionele Bikefitting!!

Win een Advanced Bikefitting t.w.v. €260!

Win een professionele Bikefitting van bewegingswetenschapper en fysiotherapeut Arjan Sterk! 

Bij deze uitgebreide fietsmeting wordt u gemeten door uw bewegingen in 3d te analyseren en vervolgens wordt er gekeken hoe efficiënt u daarmee u krachten kwijt kan op de pedalen. Deze meting is ook geweldig om van pijntjes tijdens het fietsen af te komen.


Dus vul een lot in op onze wielershow en Win deze fantastische prijs!

Win deze Mavic Comete Ultimate fietshelm t.w.v. €250!

Deze Mavic Comete Ultimate helm weegt slechts 210 gram, heeft ronde sluitbandjes voor een altijd perfecte fit en snelle bevestiging. Verder is deze fietshelm extreem ventilerend en aerodynamisch. Hij is zelfs getest in de windtunnel.

Wanneer u een lootje invult tijdens uw bezoek op onze wielershow maakt u kans op de fantastische fietshelm t.w.v. €250!!

Win een Mavic Comet Ultimate fietshelm!!
Win Shimano Ultegra SPD-SL pedalen!!

Win deze Shimano Ultegra pedalen t.w.v. €159

Deze Ultegra SPD-SL pedalen zijn gemaakt van een superlichte carbonvezet in combinatie met een hard metaal wat een goede duurzaamheid en efficiënte krachtoverbrenging maakt. Een set pedalen weegt slechts 255 gram per paar.

Vul een lot in op onze Wielershow en maak kans op deze geweldige fietspedalen!

ColnagoMavicDe RosaPinarelloGiantShowDe RosaS-WorksColnago