Wielershow

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen voor 2020? Kom naar de Plieger Sport Wielershow 1, 2 en 3 november! 

Graag nodigen we u uit voor onze Wielershow in Dorpshuis De Linde. U vindt hier de nieuwste 2020 modellen, de laatste productontwikkelingen op wielergebied en kunt u uw vragen stellen aan de vertegenwoordigers van onze merken. Specialized, Giant, De Rosa, Eddy Merckx, Colnago, RidleyPinarello, Liv, Shimano, Pearl Izumi, Carbon Herstel, Ceramic Speed, Sidi en Wahoo staan met hun uitgebreide collectie op de Wielershow. 

Wat kunt u verwachten? 
De genoemde merken tonen de 2020-collectie en de allernieuwste snufjes op wielergebied, dus ook mountainbikes! Een nieuwe trend is bijvoorbeeld het steeds meer wegwerken van de kabels. Daardoor ziet een fiets er niet alleen strakker uit, maar stuurt ook beter en is aerodynamischer. Daarnaast zie je veel tubeless banden voor de racefiets. Het voordeel is dat ze lichter zijn dan een traditionele band met binnenband en nog belangrijker: ze dichten gaten als je lek rijdt door steentjes, spijkers en zelfs schroeven. Verder toont Cadex een wielset met een superieure krachtoverbrenging, aerodynamisch en met een gewicht van nog geen 1200 gram.  Carbon Herstel geeft meer informatie over het proces én je kunt naamstickers voor op je fiets laten maken. En... tijdens de show krijg je een hoogwaardig Plieger Sport wielertenue bij aanschaf van een nieuwe fiets!  

A-merken 
Wij werken alleen met de beste A-merken. Zij garanderen de nieuwste technieken, hoogstaande kwaliteit en de beste service. Productinnovaties zorgen ervoor dat onze prachtige hobby wielrennen steeds weer een unieke ervaring blijft. 

We heten u graag welkom! 
Het bezoeken van de Plieger Sport Wielershow is gratis, zowel de entree als het parkeren. Tijdens de Wielershow is de winkel de normale openingstijden geopend. Ook zijn er natuurlijk weer diverse Showaanbiedingen. We hopen u te mogen verwelkomen! 

Wielershow 2019

ColnagoMavicDe RosaPinarelloGiantShowDe RosaS-WorksColnago