Dynamic Sunsation SPF30 +

Sunsation: De Ultieme Zonnebrandcrème voor Fietsers

De zomer is in volle gang en voor fietsers betekent dit meer tijd doorbrengen in de buitenlucht, genietend van de prachtige omgeving. Maar de zon kan een krachtige en schadelijke kracht zijn, vooral voor de onbeschermde huid. Daarom is het van essentieel belang om een betrouwbare zonnebrandcrème te hebben die speciaal is ontwikkeld voor fietsers. In dit artikel introduceren we Sunsation, een zonnebrandcrème met factor SPF30+ die de perfecte bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Ultieme Bescherming:
Sunsation is een zonnebrandcrème die is ontworpen met de behoeften van fietsers in gedachten. De formule biedt niet alleen een hoge beschermingsfactor tegen zowel UV-A als UV-B straling, maar is ook water- en zweetbestendig. Dit betekent dat zelfs tijdens de meest intense ritten de zonnebrandcrème effectief blijft en je huid beschermt tegen schadelijke straling.

Snel Absorberend en Niet Vet:
Een van de grootste ergernissen bij het gebruik van zonnebrandcrème tijdens het fietsen is het plakkerige en vette gevoel dat sommige crèmes achterlaten. Sunsation is echter anders. Deze zonnebrandcrème absorbeert snel en laat geen vettige laag achter op je huid. Je kunt je volledig concentreren op je fietstocht zonder je zorgen te maken over oncomfortabele huidirritaties.

Hydraterend en Anti-aging:
Naast de bescherming tegen de zon biedt Sunsation ook de voordelen van hydratatie en anti-aging. De rijke formule van deze zonnebrandcrème bevat natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, macadamia-olie en cameliabladextracten. Deze ingrediënten voeden je huid en verminderen de tekenen van veroudering, waardoor je huid gezond en jeugdig blijft, zelfs na urenlange fietstochten.

Dermatologisch Getest en Geschikt voor Alle Huidtypen:
Het is belangrijk om een zonnebrandcrème te kiezen die geschikt is voor jouw huidtype. Sunsation is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor alle huidtypen. Of je nu een gevoelige, droge, vette of normale huid hebt, deze zonnebrandcrème is veilig en effectief voor jouw specifieke behoeften.

Langdurige Houdbaarheid:
De 100ml pompfles van Sunsation is niet alleen handig in gebruik, maar ook praktisch in termen van houdbaarheid. Na opening is de zonnebrandcrème nog 9 maanden houdbaar, waardoor je er het hele fietsseizoen van kunt genieten zonder je zorgen te maken over de vervaldatum.

Dynamic Sunsation

Sunsation is speciaal ontwikkeld voor buitensporten:

  •  
  • Beschermt tegen UVA- en UVB-straling.
  • Water- en zweetbestendig.
  • Absorbeert snel en plakt niet!
  • Sunsation is Planet Friendly en huidvriendelijk:
  • Geen parabenen, ftalaten en minerale oliën.
  • Geen kleurstoffen, chemicaliën en octinoxaat.
  • Geen dierenleed.
  • 100% veganistisch en oceaanvriendelijk (geen microplastics).
  • Lokaal geproduceerd.

HOE AANBRENGEN?

  1. Breng (royaal) aan 20 minuten voordat je naar buiten gaat. Werkt perfect op een droge of natte huid en trekt snel in.
  2. Regelmatig opnieuw aanbrengen. Vooral na het zweten, zwemmen (dompelen met een slabbetje) en afdrogen.

Tanlines zijn misschien koel, zonnebrand is dat niet. Het beschadigt de huid blijvend en moet koste wat het kost worden vermeden.

Zonnebrandcreme voor fietsers