Giant Days

Giant Days

Vrijdag 9 en zaterdag 10 juni hebben we een speciaal evenement: de Giant Days. Dit evenement geeft je een unieke kans om de nieuwste modellen van Giant en Liv te komen bekijken, evenals de gave fietsen van Cadex.

Tijdens de Giant Days hebben we een uitgebreide selectie testfietsen van Giant en het damesmerk Liv staan om uit te proberen. Kom een rondje fietsen door de prachtige Alblasserwaard en ervaar de diverse modellen.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de Giant Days kunt u profiteren van speciale acties op Giant, Liv en Cadex. Een mooie kans om jouw droomfiets voordeliger aan te schaffen.

Voor de échte liefhebber staan er ook exclusieve fietsen, waaronder de Cadex van Blummenfelt.
Kristian is fervent liefhebber van Cadex en Giant. Hij heeft een hele mooie erelijst waaronder Wereldkampioen Triathlon.

Team Jayco AlUla renners racen en trainen met de TCR Advanced SL Disc racefiets, Propel Advanced SL aero racefiets en Trinity Advanced Pro TT fiets. Alle fietsen zijn uitgerust met CADEX WheelSystems en Shimano aandrijfcomponenten. Naast de fietsen gebruiken de rijders ook helmen van Giant, waaronder de Rev Pro en Pursuit TT, en werken ze het hele jaar door samen met productontwerpers en technici van Giant om nieuwe producten te ontwikkelen en te testen.

Dat Giant een reus in de fietsenwereld is, is voor een groot publiek bekend. Dat Giant trendsetter is in de race en mtb wereld is minder bekend. Giant is het merk wat de slooping frames introduceerde. De Giant Trinity is één van de meest aerodynamische TT fietsen in het peleton.

Met Cadex zetten ze de toon in de triathlon wereld. De atleten halen met de Cadex fietsen iedere keer de winst in de grote wedstrijden.

Cadex Tri Kyra Cadex Tri Lionel Cadex Triathlon Kristian Blummenfelt

De Giant Days op 9 en 10 juni geeft de mogelijkheid om iedereen kennis te laten maken met de fietsen en accessoires van Giant/Liv/Cadex.